Opdatering 7. december 2020

(Udskriftsvenlig pdf - klik her)

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE CORONAVIRUS

Kære medlemmer af Nivå-Kokkedal Fodboldklub og forældre,

Som I nok har hørt, er smittetallene desværre stigende, også i Fredensborg Kommune, og netop Fredensborg Kommune er blandt de 38 kommuner som er omfattet af de nye restriktioner som blev præsenteret i dag.

Det betyder blandt andet at der maksimalt må være 10 personer samlet ad gangen på banerne inkl. en træner, og træning vil derfor logistisk ikke kunne lade sig gøre på forsvarlig vis.

På baggrund af disse restriktioner og fordi DBU har meldt ud at alle kampe indtil jul udskydes, er det blevet besluttet at vi indstiller alt træning på Karsen fra og med i aften. Det vil sige at træning i dag mandag gennemføres, mens der ikke gennemføres yderligere træning resten af året.

Café Karsen holder naturligvis lukket i samme periode.

Vi vil løbende orientere om eventuel forkortelse eller forlængelse af lukkeperioden, og håber på alles forståelse for dette tiltag.

Med ønsket om en glædelig jul (trods alt) og et godt nytår.

Sportslige hilsner

Karsten Warming, Formand

Her er de gældende COVID-19 retningslinjer samlet, samt de informationer klubben har udsendt til medlemer af NKF. - opdateret 27. september.

- Symptomer? Bliv hjemme! Mød ikke op til træning eller kamp, hvis du har symptomer på Covid19. Det gælder også, hvis du bor sammen med eller har været i kontakt med en person, der er testet positiv.

- Cafe Karsen er åben, men Mundbind er et krav. Mundbind kan købes for 3,- (gælder personer over 12 år).

- Omklædningsrummene må ikke benyttes.

- Nødtoilet i omklædning 3.

- Ingen adgang for forældre til træning, bortset fra forældre til årgangene 2013, 2014, 2015 og 2016. Det henstilles dog deltage med maksimalt 1 forælder pr. barn.

Maks. 50 personer forsamlet Det gældende forsamlingsforbud skal altid overholdes. Ved kampe og stævner må der være tilskuere, men det gælder, at der maksimalt må befinde sig 500 personer ved hvert arrangement inkl. de aktive. Det er desuden vigtigt af tilskuere sidder ned på stole eller på græsset.

Sprit af: Alle skal vaske eller afspritte hænder, inden træning/kamp går i gang. Alle materialer skal rengøres.

- Postiv Covid-19 i klasse eller klub? - Klik her og læs forholdreglerne.