Julehygge 13. december 2014

image Under det store NKF-logo blev der serveret æbleskiver, gløgg, saftevand og varm kakao. Derudover var der selvfølgelig clementiner, brunkager, pebernødder og masser af slik.
Lars Merkelsen
30. december 2014 kl. 17:53
13. december 2014 blev der julehygget på Karsen

Se flere billeder her eller på klubbens Facebook-side her, eller læs videre herunder

Efter Mogens (NKF formand) havde budt velkommen, overlod han ordet til Formand for Fritids- og Idrætsudvalget Per Frost Henriksen. Han sagde blandt andet i sin julehilsen til NKF, at han bakkede op om den nye bestyrelses kurs og at forældres frivillige indsats er nøglen til succes. Det er klogt at vende hver en sten og udvikle på klubben og starte på en frisk, inden han til slut ønskede alle en god juleaften.

Formand for Fritids- og Idrætsudvalget Per Frost Henriksen sagde blandt andet i sin julehilsen til NKF, at han bakkede...

Posted by Nivå-Kokkedal Fodboldklub on 13. december 2014

Formand for Fritids- og Idrætsudvalget Per Frost Henriksen ønskede alle NKFs medlemmer rigtig god jul.

De fremmødte, børn og voksne, hyggede sig i klubbens store cafeteria. Snakken gik lystigt og især børnene tog godt for sig af de mange julegodter, som venligst var sponsoreret af Cantino's Pizzabar i Kokkedal.

Diplom
Velfortjent har Cantinos fået overrakt dette diplom, som tak for deres gavmildhed.

Stemningsbilleder fra julehygge i Nivå-Kokkekdal Fodboldklub lørdag den 13. december 2014

Posted by Nivå-Kokkedal Fodboldklub on 13. december 2014

På trods af de store mængder godter indenfor, forsvandt flere og flere af klubbens yngre medlemmer udenfor. Hvad de skulle... Tjah - spille bold selvfølgelig.

Skønt vejr til lidt julefodbold på Karsen. Solen skinner altid på Karsen.

Tak til alle Jer, der var med til at gøre dagen rigtig hyggelig for både store og små.