FEST 29. august - Indvielse af kunstbanerne

07. juli 2015 kl. 20:20
ALLE er velkomne - Fodbold, musik, loppemarked, dyrskue, hygge, mad, spil, sjov og leg

Sæt kryds i kalenderen ved den 29. august. Alle er velkomne, også din nabo.

- Find vej - klik her

Dagen hvor Nivå-Kokkedal Fodboldklub (NKF) nye kunstbaner indvies med fodbold og festligheder.

Det foreløbige program:

Nivå musiklaug står for musik i løbet af dagen, ligesom der vil være underholdning af forskellig art.

• 11:00 - Åbning for loppemarked og minidyrskue med præmier (*1), holdboder (*2), JogaBonito panna-bane og mange andre aktiviteter.
    *1 For loppestand eller tilmelding til minidyrskue, kontakt l_mortensen96@hotmail.com / mobil 4261 6920. Tilmeldingsfrist den 28. august - Pris for loppestand / deltagelse i minidyrskue: GRATIS.
    *2 Hver årgang har deres egen bod. Koordination af boder foretages af Trine Mortensen. Tilmeldingsfrist den 28. august.

• 13:00 - NKF bestyrelsesformand Mogens Mortensen byder velkommen.
    Taler ved Borgmester Thomas Lykke og Per Frost Henriksen, formand for Fritids- og Idrætsudvalget.

• 14:00 - Fodboldkamp mellem politikerne og NKF trænere/bestyrelsesmedlemmer.

Efter kampen er der en pølse og en øl/vand til spillerne samt medlemmer i klubben. Husk at tilmelde Jer gennem holdet via Kampklar, Facebook el.lign.

• 17:30 - Grillarrangement. Medbring din egen mad til grillen eller bestil grill-selv-menu med kalvefilet og salat hos Cafe Karsen for kun kr. 65., - se her

Giv en hånd, så festen bliver endnu bedre.

NKF Frivillig korps hjælper klubbens bestyrelse og aktivitetsudvalg med at få de praktiske ting på plads. DU må meget gerne give en hånd. Kontakt NKF Frivilligkorps, hvis du vil hjælpe. Alle typer hjælp kan bruges, lige fra koordination af boder, loppemarked og dyrskue, parkeringsassistenter, opsætning af bænke og borde, og hvad der ellers hører sig til en stor festlig dag.
NKF Frivillig korps finder du på Facebook.

JogaBonito kommer forbi med en "panna" bane

JogaBonitos 'Funny Panna'Hvem skal DU prøve den her på?