Æresdivision-talenttræners camp var SUCCES

08. december 2016 kl. 20:06
Hollandske Erik Nieuwenhuis, som bl.a. arbejder i Æresdivionsklubben SC Heerenveen, afholdt med stor succes camp oppe på Karsen i weekenden

Nivå-Kokkedal Fodboldklub - NKF havde fint besøg i weekenden, da vi slog folderne op for hollandske Erik Nieuwenhuis, der arbejder med teknik og agility i Æresdivisionsklubben SC Heerenveen. Han afholdt camp for 19 friske NKF-drenge, der på trods af sprogbarrieren sugede til sig af Eriks visdom, og selvom træningen foregik med intensitet og fart, var der stadig plads til sjov - det var nemlig det vigtigste for Erik.

Ganske kort tid inde i programmet på førstedagen, i lørdags, sagde Erik, at han meget gerne vil komme tilbage i 2017, så det er noget, vi arbejder hårdt på at opfylde.

Derudover bliver der udformet videomateriale til trænerne fra weekenden, som indeholder inspiration fra Eriks innovative træning.