SommerFEST 2016 i ord og billeder

12. juni 2016 kl. 08:02
Tak for en god sommerfest - del oplevelsen

Lørdag den 11. juni 2016 summede Karsen af liv.

Vejret valgte at give Nivå-Kokkedal Fodboldklub sommerfesten en KÆMPE hjemmebanefordel, da solen hele dagen skinnede fra en skyfri himmel - TAK!

Masser af liv på Karsen

Allerede fra morgenstunden summede Karsen af liv. De første loppestande blev rejst ved 9-tiden, samtidig med at klubbens U7 (årg. 2009) drenge og piger gjorde klar til uformelt stævne på 5-mandsmål arrangeret af holdets træner, der havde inviteret naboklubberne forbi. Se billeder i quick galleriet her på siden

Gevinst til alle

Både under og efter stævnet var der godt gang i den udenfor banerne. Klubbens hold havde stillet små boder op ved klubhuset, med panna bane, popkorn, tombola, dåsekast, pandekager, flødeboller, frugt, kaffe, kage og meget andet til stor fornøjelse for de fremmødte. Kort efter åbning, kunne U8 (årgang 2008) melde alt udsolgt i deres tombola. De flotte præmier, der var sponseret af lokale erhvervsdrivende og holdet selv, havde lokket så mange til, at holdet måtte kapitulere efter et par timer. Bodernes overskud går ubeskåret til fodboldholdene - på holdenes vegne: "TAK for støtten".

U8 (årg. 2008) Tombola tiltrak alle med flotte præmier Foto: Helle Bosselmann

Showkamp - Borgmester under pres

Et af festens store tilløbsstykker blev showkampen på opvisningsbanen. De 2 hold, NKF i hjemmebanefarver (sort/blå) og NKF i udebanefarver (sort/rød) var sat sammen af tilmeldte sponsorer, byrådspolitikere, spillere fra klubbens nye kvinde-seniorhold, trænere, bestyrelsesmedlemmer og "baneløbere" i form af klubbens helt unge spillere. Udebaneholdet troppede op i hvide malerdragter, badetøj og sågar som "drag". Bedste udklædning stod Nicklas Kronholm for, da han havde fået lagt fuld make-up, paryk, nylonstrømper mv., for at ligne en af klubbens succesfulde kvinde-seniorspillere. SMUK var høn. Tempoet under kampen var forbløffende højt, næsten så højt som humøret :-)

Træner Kronholm og Webmaster Lars (et kønt par).Borgmester, børn og barnlige sjæle

Halvvejs i kampen blev udeholdet tildelt straffe. Hvem skulle stå for presset og omsætte en gylden mulighed til mål? Borgmester Thomas Lykke Pedersen havde modet, og fra 11 meter pletten satte han sikkert kuglen i nettet.

Kampen sluttede med en smal 1-måls sejr til hjemmeholdet.

Serie 3 - tæt på serie 2

Et af klubbens serie 3 hold, skulle spille oprykningskamp. Med en sejr, kunne holdet sikre sig oprykning til serie 2. Om det var de mange tilskuere, den festlige stemning, eller bare en off day, der ramte holdet vides ikke, men de normalt sikre 3 point på Karsen, blev til nederlag til NKF. Resultatet satte heldigvis ikke en dæmper på festlighederne, som fortsatte omkring banen.

Sidst på aftenen - musik med Morty

Hen på den sene eftermiddag tændtes grillen, og Cafe Karsen stod klar med kød og grønt. Efter et lækkert grillet måltid, pandekager, kage, popkorn og flødeboller gik voksensnakken lystigt over bordene, alt i mens boldene fløj rundt på de nærliggende baner. Efter 10-timers bold, løb børnene stadig rundt i fodboldtøj og hyggede sig, til stor fornøjelse for de voksne, der så kunne sidde og sludre uforstyrret med vennerne.

Morty gik på scenen og fyldte Karsen med god musik. Festen blev kortvarigt afbrudt, da solen kravlede ned bag træerne. Dette stoppede dog ikke festen. Publikum flyttede borde og stole, højttalere og Morty ud af skyggen, så festen kunne fortsætte lidt endnu i det skønne vejr. Folk nægtede at gå hjem. Det var først, da solen var gået ned, at folk begyndte at pakke sammen. Børnene blev kaldt tilbage fra fodboldbanerne og stilheden sænkede sig over Karsen.

TAK FOR EN GOD SOMMERFEST