Tak for en fantastisk juleaften på Karsemosegaard

31. december 2016 kl. 13:05
Fra LokalAvisen / UgeNyt - Af Charlotte Holtermann, ny folketingskandidat for Socialdemokratiet i Fredensborg og Hørsholm:

I år var mine børn hos deres far. Det betød, at jeg havde mulighed for at holde juleaften på en ny måde. Min oprindelige plan var at være frivillig ved et juleaften-arrangement for folk, der ikke har så meget her i livet.

Derfor kontaktede jeg Trine Schrøder-Mortensen fra Nivå-Kokkedal Fodboldklub, da jeg så, at de arrangerede juleaften på Karsemosegaard. Men der var ikke brug for en hjælpende hånd, der var brug for deltagere! ”Ved vores arrangement deltager vi alle på lige fod og hjælper hinanden med at gøre aftenen hyggelig”, var beskeden omkring arrangementet. Derfor blev min deltagelse en lidt anden, end jeg oprindelig havde tiltænkt for min juleaften.

Jeg var en anelse spændt på, hvad aftenen ville byde på og blev ikke skuffet. Sikke en fantastisk aften jeg fik med god mad, humoristisk stemning og sjov dans om juletræet i selskab med dejlige og imødekommende mennesker, som i den grad havde lagt sig i selen for at skabe et vellykket arrangement.

Og her vil jeg gerne fremhæve hele familien Schrøder-Mortensen fra Fredensborg, som, på Nivå-Kokkedal Fodboldklubs vegne, havde taget initiativ til juleaftenarrangementet og brugte deres familiejul på andre mennesker i stedet for at sidde derhjemme og nyde de sædvanlige familietraditioner!

Andre frivillige kræfter fra området havde været med til at gøre aftenen ekstra god ved bl.a. at tilberede maden, lave risalamanden og bage julesmåkager og kransekager, så der ikke manglede noget juleaften til os, der dukkede op. Det var rørende at opleve den omsorg, som folk i nærområdet udviste.

Familien Schrøder-Mortensen er et super eksempel på engagerede mennesker, som i den grad gør en forskel i deres lokalsamfund.

Tak til dem for deres empati og vilje til at gøre andre menneskers hverdag bedre.

Jeg håber, at langt flere vil deltage i julearrangementet til næste år.

HVIS DU SYNES OM UGE-NYTS ARTIKLER, SÅ KLIK PÅ DETTE LINK OG BLIV VEN MED UGE-NYT PÅ FACEBOOK

Publiceret: 30. December 2016 08:00

Kæmpe tak til sponsorer, frivillige og private for deres bidrag

Fra Nivå-Kokkedal Fodboldklub og formand Mogens Mortensen skal der lyde en KÆMPE tak til alle sponsorer, frivillige og private for deres bidrag, store som små. Hvert et bidrag var med til at gøre aftenen helt speciel. Også en tak til Fredensborg Kommune og borgmester Thomas Lykke Pedersen for deres bidrag.