Teknisk-agility-camp i december

04. november 2016 kl. 10:48
med PRO hollandsk fodboldtræner - tilmeld jer nu

TIL SPILLERE:

Lørdag d. 3. december og søndag d. 4. december får Karsemosegaard fint besøg, når den professionelle hollandske fodboldtræner Erik Nieuwenhuis, med speciale i teknik- og agilitytræning, i samarbejde med Nivå-Kokkedal Fodboldklub og DanKeepers afholder en camp.

Der vil være to træningspas pr. dag af 1 time til halvandens varighed med en kort pause mellem dem. Programmet løber fra kl. 12.00-16.00 om lørdagen, mens det er fra kl. 10.00-14.00 om søndagen - med forbehold for, at der kan være mindre ændringer.

Spilleren skal spille på 07'er-årgangen eller ældre for at deltage, og der er kun 24 pladser som udgangspunkt. Prisen for campen er 500 kr., og der følger IKKE forplejning med.

Tilmelding foregår således. Du sender en mail til Joachim Weichel på weichel4@gmail.com med følgende oplysninger: spillerens navn, spillerens alder, kontaktoplysninger i form af mobilnumre og emailadresse. Når Joachim svarer og skriver, at tilmeldingen er modtaget, skal I betale de 500 kr. til nedenstående klubkonto:

Reg.nr.: 1551

Kontonr.: 4791509300

Betalingen skal mærkes TCAMP "DEN TILMELDTE SPILLERS NAVN".

Sidste betalingsdato er mandag d. 28. november.

TIL NKF-TRÆNERE:

For NKF's trænere vil campen være inspirationstræninger, og vi har fået lov til både at lade jer betragte træningen og ydermere filme det, så vi i fremtiden kan bruge materialet.
DERFOR OPFORDRER VI JER TIL AT SÆTTE EN AF DAGENE AF TIL DET OG FÅ EN MASSE INSPIRATION TIL JERES EGNE TRÆNINGER.