Menu

Fælles jul

image
26. oktober 2017 kl. 16:58
Vi gentager succesen, fælles jul på Karsemosegård ved Nivå-Kokkedal Fodboldklub

Igen i år inviterer Frivilligkorpset fra Nivå-Kokkedal Fodboldklub til en traditionel juleaften på Karsemosegård kl. 17:00 (Møllevej 4, 2990 Nivå).

ALLE er velkomne. Hvis I har lyst til at prøve noget nyt og holde jul med andre. Uanset om du skulle sidde alene, om I er en lille familie, et ældre ægtepar – så tag hinanden i hånden og kom op til en hyggelig juleaften i fantastisk selskab. Arrangementet er GRATIS!

Der vil være flæskesteg, and, brune og hvide kartofler og alt hvad der ellers hører til en traditionel juleaften. Vi skal danse om juletræet, der vil være lidt LIVE musik og vi skal spille pakkeleg m.m., så alt tyder på en rigtig hyggelig juleaften.

Hør nogle af udtalelserne fra sidste år:
Charlotte: ”Jeg var en anelse spændt på, hvad aftenen ville byde på og blev ikke skuffet. Sikke en fantastisk aften jeg fik med god mad, humoristisk stemning og sjov dans om juletræet i selskab med dejlige og imødekommende mennesker, som i den grad havde lagt sig i selen for at skabe et vellykket arrangement”.
Lis: ”Det var super hyggeligt og helt igennem et vellykket arrangement. Maden var perfekt - og de fremmødte personer var både behageligt og sjovt selskab”.

Hvis du/I har lyst til at deltage så kontakt os her:
Mail: trine-mortensen@hotmail.com
Mobil: +45 30 20 12 63

Tilmelding skal ske senest 15. december og er efter først til mølle princippet!

Følg også vores gruppe ”Fælles jul” på Facebook, hvis I vil se lidt billeder fra sidste år, samt læse mere om os!

Vi glæder os til at holde jul med jer! 😊 og husk DEL-DEL-DEL

 

Vil du gerne STØTTE "Fælles jul" med enten et økonomisk bidrag, noget specifikt eller noget helt tredje, så klik og læs her