Menu

Hyggelig juleafslutning i NKF

image Årets prismodtagere, mange mennesker, gevinster og kram til årets NKF'er
Lars Merkelsen
03. december 2017 kl. 19:29
- med julegodter, smil, banko og uddeling af hæderspriser

Tak for endnu en fantastisk varm og hyggelig juleafslutning.

3. december lagde Cafe Karsen lokaler til den årlige julefest i Nivå-Kokkedal Fodboldklub. Begivenheden er blevet en fast tradition, og der var i år var mere end 200 tilmeldte, til trods for at der også var flere hold ude at spille kampe.

Formand Mogens Mortensen bød alle velkommen og ønskede på forhånd alle en glædelig jul, og åbnede for serveringen af æbleskiver, saft og gløgg, der blev suppleret med masser af godter på bordene.

Årets spillere, trænere, hold og årets NKF'er

Som en ny tradition, hyldes de spillere, trænere og frivillige, der i årets løb, har gjort en særlig indsats for Nivå-Kokkedal Fodboldklub, gjort det ekstra godt på og udenfor banen, været en god kammerat, været særlig aktiv, eller har vist sig som et særligt godt forbillede. Eksempelvis blev årets hold kvinde-senior fremhævet, for altid at møde op smilende, og for at have styr på udstyr, bolde og spillertøj.

Gruppe Navn
Årets Veteran Christian Dahl
Årers Superveteran Jacob Salomonsen
Årets herre-senior Joakim Østrup-Møller
Årets kvinde-senior Sara Krohn Simonsen
Årets drengespiller Izzet Turan
Årets pigespiller Frederikke Hviid Andersen
Årets hold Kvinde-senior
Årets unge træner Marcus Thorlak
Årets voksne træner Fartash Alirezai
Årets NKF'er Jacques Bryde
Kusz-prisen Trine Mortensen


De stolte prismodtagere. Øverst: Jacques Bryde, Jacob Salomonsen, Christian Dahl, Marcus Thorlak, Fartash Alirezai, Trine Mortensen. Midt: Frederikke Hviid Andersen, Izzet Turan. Nederst: Kvinde-senior ved Laura Mortensen, Karin Hartling, Josefine Pedersen, Emilie Pedersen.

 

Årets NKF'er blev velfortjent Jacques Bryde. Jacques har igennem MANGE år været en fast del af livet på Karsen. Jacques har selv været spiller, træner, hjælper, forælder, bestyrelsesmedlem (næstformand og ungdomsformand) og har sammen med sin hustru Birte givet Cafe Karsen nyt liv. Antallet af timer Jacques har brugt på Karsen, kan ikke gøres op i årsværk; det gøres op i livsværk. At nævne, hvad Jacques har bidraget til for NKF, kræver for meget plads. Vi nøjes med at give Jacques en KÆMPE TAK, og opfordrer alle til personligt at ønske ham tillykke i Cafe Karsen.

Kusz-prisen er en særlig pris, der har været i NKF i mange år. Prisen er stiftet af Hr. og Fru. John Kusz. Prisen tildeles en person, der har vist særligt og godt initiativ til gavn for klub og lokalmiljø. Prisen blev i år tildelt Trine Mortensen, der tog initiativ til at starte NKF frivilligkorps, og siden har hjulpet til ved stort set alle klubarrangementer. Derudover har Trine også været med til at starte særlige arrangementer som Fælles Jul (læs mere her), hvor de som har lyst, kan komme og fejre jul på Karsen ganske gratis. Et arrangement, der kun kan lade sig gøre, fordi frivillige støtter op, og mange lokale firmaer og privatpersoner støtter op med gaver og donationer. På billedet ses John Kusz med vandrepokalen, mens han satte flotte ord på, hvorfor netop Trine Mortensen skulle have overrakt denne.

Pigernes banko

Igen i år, havde pigerne været ude at finde sponsorer til det årlige bankospil. Og utroligt nok, var gevinsterne i år endnu større end sidste år. Gevinsterne var sikkert med årsag til, at der var stor rift om både numre til det amerikanske lotteri og spilleplader.

Tak til de mange der støttede pigernes banko, og naturligvis sponsorerne:

Frk. Himmelblå Nivå  Stender Nivå  Sidney Nivå  Wolford/jewelrybox.dk  ReSound - Vero Moda Hørsholm  Det Lille Binderi Hørsholm Midtpunkt  Gine Hørsholm  Imerco Klinik for Fodterapi v/Pia Matysiak  Interiørhuset Usserød Kongevej - La Parfumerie Hørsholm - Stender Hørsholm  Deux Soeurs Hørsholm Gågade  Carl Ras A/S  Fritz Hansen  Jabra - Matas Hørsholm Gågade  milium Hørsholm Gågade  Power Racing Gokart Akademi Herlev