Sommerfest 2017 i billeder

18. juni 2017 kl. 08:45
Solen skinnede over NKF sommerfesten 17. juni 2017

Hele dagen 17. juni 2017 skinnede solen på Karsemosegård Idrætsanlæg, der fra morgenstunden summede af liv.

Selvfølgelig skinnede solen for: "Solen skinner altid på Karsen". Men det er ekstra fantastisk, når det sker samme dag som den årlige sommerfest! Frivillige fra flere årgange var mødt op tidligt, for at opstille boder, både for at fornøje og forpleje de mange fremmødte gæster, men også for at tjene en skilling til holdkasserne.

I år var der pandekager, slush ice, tombola, frisk frugt, popkorn, hastighedsmåler, fiskedam, kager, flødebollekatapult og flere sjove påfund. Og så var der Cafe Karsen, der med hjælp fra et par muskuløse medlemmer, fik flyttet køleskabe og frysere ned på plænen, og et par haner med væske til de voksne. Kort sagt, der manglede intet.

Første store event var en turnering på tværs, hvor årgangene blev blandet af klubbens administrator, der har godt styr på spillerne.
En fantastisk turnering, hvor sammenholdet blev fremhævet. Der blev grinet, jublet og gået til makronerne.

Efter en god omgang seriøs børne- og ungdomsfodbold, var turen kommet til de voksne. NKF havde inviteret repræsentanter fra Fredensborg kommune, sponsorer og æresmedlemmer til kamp, og tilføjet et par proffer i form af klubbens egne trænere og bestyrelse. Selve kampe var en livlig, lige og varm affære. Måske lige, da det hen mod kampens slutning, blev tydeligt at NKF var gået imod egne idealer og regler, og havde bestukket dommeren. Et par tvivlsomme kendelser, heriblandt et mål der manglede meter for at være inde scoret på Liverpool målmandstræner scout Joe Potts, og pludselig stod de lige. Kampen måtte afgøres på straffe: Her tog målmændene godt fat. Claus, målmand på veteran / superveteran og Heino, fra veteran skiftedes til at vise kvaliteter, ligesom Joe Potts, også fik lov at snuppe et straffe. Desværre for blåt hold, var det rødt hold, med blandt andet borgmester Thomas Lykke Pedersen, som sikker straffesparksskytte, der løb med sejren.

Mad, hygge og musik var på programmet efter showkampen. Cafe Karsen serverede den lækreste grillmad og salat, som desværre smagte så godt, at folk NÆSTEN ikke havde plads til frugt og kage til dessert. De voksne blev siddende ved bordene, så ungerne løb igen ud på banerne, som om de ikke havde spillet fodbold i 7 timer. Lidt forsinket, nåede Morty forbi, direkte fra optræden i Helsingør, og gav en fantastisk live optræden. Morty, også kendt som Andreas, er selv spiller og træner i NKF, og måtte ud i MANGE ekstranumre, før han allernådigst fik lov at forlade scenen.

Festen stoppede først lang over midnat, da de sidste frivillige, forældre, veteraner og senior herrer og kvinder lukkede og slukkede festen.

Før Sommerfesten

og MANGE timer senere...

Se flere billeder i gallerierne længere nede på siden

Har du billeder fra sommerfesten - så send dem til webmaster, så de øvrige medlemmer kan få glæde af dem.