Believe it

image Morty - Believe it
17. januar 2015 kl. 10:38
- fra NKF til KarriereKanonen

Hvem skulle tro, at man ved at være medlem af Nivå-Kokkedal Fodboldklub, kunne få produceret musik af en verdenskendt producerer, og være på vej til at blive en ægte musikstjerne.

Har man talentet, arbejder for sagen og TROR på det, så kan det lade sig gøre!

Lige nu er Andreas Schröder Mortensen aka Morty spillende træner fra NKF senior aktuel på KarriereKanonen med sin egen sang "Believe it" - tro på det!

Hør "Believe it" her.

"Believe It" er skrevet af og komponeret af Andreas selv. Hvis en jury finder "Believe It" blandt de 12 bedste, kommer Andreas til at spille live på SPOTfestival, og derfra udvælges 8 til at spille på Smukfest, Skanderborg festival. Synes I om nummeret, så giv jeres tilkendegivelse på KarriereKanonen og giv endnu en af klubbens medlemmer et skub på vej mod en stor karriere.

Producerer for stjernerne.

Nummeret er produceret af James Thomas, der blandt har skrevet og produceret 4 sange, der er endt som “P3s Uundgåelige”, lavet hittet "Learning to Live" med Beth Hart, “The Music’s No Good Without You” med Cher, og nu også et nummer med Nivå-Kokkedals spillende træner.

Men hvordan?

Egentlig ret simpelt. Andreas spiller i NKF. På trappen ved klubhuset stod Andreas' far og talte med et par stykker fra klubben om løst og fast, blandt andet Andreas hobby udover fodbolden. Hvad Andreas' far ikke vidste var, at en af gutterne havde kontakt til James Thomas, og sendte James en lydbid fra fra YouTube med Andreas. Kort efter var kontakten formidlet, og Andreas var i studiet.

Er du medlem af Nivå-Kokkedal-Fodboldklub, kan alt lade sig gøre... Believe It!