Menu

Finalist - Årets Energibundt 2016 er Laura fra NKF

image
18. december 2016 kl. 15:29
Laura Mortensen er een af 3 udvalgt til DIF og Dong Energys Årets energibundt

Årets Energibundt – 3 ud af over 350

Mere end 350 var nomineret til Årets Energibundt, dette felt er af en dommerkomite skåret ned til 3 finalister, og én af dem er Laura fra Nivå-Kokkedal Fodboldklub. Årets Energibundt er stiftet af Dong Energy for at hylde det fantastiske arbejde, der lægges i idrætsforeningerne overalt i landet med en præmie på 75.000 kr. Der er 25.000 kr. til et energibundt og 50.000 kr. til den forening, som vedkommende er tilknyttet.

Foruden Laura, er Henrik Vangsted fra Purhus IF og Tim Falck Weber fra Tisvilde Hegn OK udvalgt af dommerkomiteen. Alle tre nominerede inviteres med ledsager til middag og tv-showet, SPORT 2016, den 7. januar i Herning, hvor prisen Årets Energibundt uddeles.

 

Klik på billedet herunder - for at hente nomineringen som .pdf

 

NKF indstillede Laura som Årets Energibundt.

Tidligere på årets indstillede NKF LLaura som julemandens hjælperaura til prisen for hendes kæmpe engagement i klubben. Som de øvrige frivillige trænere og ledere, er Lauras indsats uvurderlig for en lille forening som NKF. Klubben sætter stor pris på alles arbejde, men valgte at indstille Laura, da hun har været involveret i, eller initiativtager til rigtig mange aktiviteter, arrangementer og tiltag i klubben igen i år. Generelt, så er hun der bare altid, hvis klubben har brug for en ekstra hånd…

Laura er her, der og alle vegne

Da NKF tilbage i efteråret 2015 startede samarbejde med Ungdommens Røde Kors om fodboldtræning for de unge asylansøgere fra Center Sandholm, var Laura med i planlægningen og afviklingen. Ligesom hun også var med for nylig til at modtage børnene fra Røde Kors Centrene i Esbønderup og Gribskov med smil, saft, the og kage efter deres fodboldtræning.

Smil og frivillighed er i høj grad kendetegnet ved Laura. Der har ikke været mange arrangementer på Karsen, som Laura ikke har været involveret i, enten bare som fodboldspiller / træneren Laura eller som del af NKF Frivilligkorps, hvor Laura er en fast bestanddel. Hun har været med til at male i klubhuset, sætte motionsrum i stand, og for nylig blev der pakket flere hundrede slikposer til klubbens julefest. For tiden er Laura med NKF Frivilligkorps ved at arrangere juleaften på Karsen, for de som mangler et sted eller nogen at holde jul med. Laura holder selv sin juleaften på Karsen med de tilmeldte...

Laura som julemandens hjælper

Hverdag med Jump4Fun, fodbold fitness og kvindesenior

Laura spiller selv på klubbens kvindeseniorhold. Et hold hun selv fik stablet på benene, efter flere piger på Lauras fodbold fitnesshold spurgte om muligheden for at spille kamp. Fra at være et par stykker, spiller kvindesenior nu 11-mands. På fitness siden er Laura også med indover Jump 4 Fun, et DGI initiativ. Her spreder hun glæde til børn, der er ikke var vant til at bevæge sig, men som virkelig er blevet glade for det!

Fart over feltet

Laura er i høj grad ansvarlig for det enorme antal meget unge spillere, der mødte op til deres første fodboldtræning i sommer, og som i dag træner i NKF. Som nybagt opstartstræner, var Laura rundt og gøre opmærksom på fodbold og NKF, ved blandt andet at afholde træningspas på NGG - Nordsjællands Grundskole & Gymnasium. Den øgede opmærksomhed på klubben førte til, at første træning med de 4-6 årige, i år med Laura ved roret, kunne afholde en træning med 50 spændte børn, mod normalt 15 stykker. Lidt af en mundfuld, men kan nogen følge med de små krudtugler, så er det Laura.

Laura præsenterer øvelse for NGG-elever - se mere her

Ikke første gang, at NKF er blandt finalisterne- Vi er stolte og glade!

Udover at vi er meget taknemmelige over at have ildsjæle som Laura i NKF, så er vi også enormt stolte over, at hun er blandt ”finalisterne” og dermed er indbudt til det store Sports show i Herning. Utroligt nok, er det ikke første gang, at NKF er inviteret til showet. Sidste år havde NKF også en finalist, da Noah var nomineret til årets holdkammerat. Det er vigtigt for os i NKF, at de positive ting fremhæves, hvad enten det er godt kammeratskab, en god gerning, hårdt arbejde eller en ildsjæl som Laura. Derfor er vi meget glade for nomineringen, og meget stolte over, at energibundter som Laura og Noah bliver bemærket af andre udenfor NKF. Desværre når vi ikke at fremhave og takke hver enkelt ildsjæl for deres enorme bidrag til NKF og foreningslivet. Men I skal alle vide, at vi sætter STOR PRIS på alt I gør for NKF og dem der er klubben nær.