Menu

Børn går alene i mørket på Kongevejen

image
04. februar 2017 kl. 16:42
Tal med dit barn om turen til og fra Karsen

Vi har i bestyrelsen fået henvendelser fra bekymrede forældre, der møder børn gående i mørket langs Kongevejen både i retning mod Nivå og Kokkedal.

Et eksempel på en kedelig oplevelse var tirsdag, da Christian fra bestyrelsen, mødte 2 piger på Kongevejen mod Nivå, hvor bilerne kører i omegnen af 80 km/t. Pigerne var kun synlige i mørket, takket være lyset fra deres mobiltelefoner. Christian valgte at stoppe op for at køre pigerne hjem, og de tog i mod tilbuddet, da de kender ham som træner.

Denne henvendelse er specifikt rettet mod jer med ”større” børn, der selv kommer til og fra fodbold, og vi beder jer inderligt tage en snak med jeres børn om, hvordan de kommer SIKKERT til og fra Karsen.

Vil man undgå at børnene selv skal gå til og fra Karsen i mørket, så tag kontakt til andre forældre og arranger samkørsel. I har mulighed for at finde kontaktinfo på KampKlar.

Og skal børnene færdes alene i trafikken, så snup en snak om sikkerhed. Find et par gode reflekser til de gående, og cykellygter til de cyklende. Vi anbefaler, at børnene bruger stierne fra Karsen mod Nivå og Kokkedal, også selvom stierne er mørke, MEGET MØRKE. For Kongevejen er både mørk og farlig, og børnene er stort set usynlige, når de færdes uden lys eller refleks.

  • Arranger samkørsel. Find kontaktinfo på KampKlar.
  • Brug stisystemerne som gående og cyklist.
  • Husk reflekser og cykellygter.

Læs mere om sikkerhed i trafikken på http://www.sikkertrafik.dk/raad-og-viden/til-fods

 

Pas på de steder hvor spillere krydser vejen

Her skal alle være ekstra opmærksomme, især når det er mørkt!

  • Møllevej krydses af spillere i retning mod Nivå.
  • Holmegårdsvej krydses af mange spillere fra Kokkedal.

Møllevej krydses af spillere i retning mod Nivå

Holmegårdsvej krydses af mange spillere fra Kokkedal
  Billeder fra google.maps