Menu

8-0 i forårsdebut

image
Lars Merkelsen
18. april 2015 kl. 16:46
NKF U12 vs. Snekkersten

  

Nivå-Kokkedal FK vs. Snekkersten IF
18. Apr Kl. 10.00

Det blev en god forårsdebut for U12 drengene i række 3.

NKF spillede i røde udebanetrøjer, da dommeren ikke kunne se forskel.

Dagens hold:

Målmand: Martin - Forsvar: Mikkel, Theo - Midtbane: Jonas, Andreas, Emil, Mohamed, Noah E. - Angreb: Anton

 

Kampreferat:

Kampen startede med flot spil fra NKF side. Bolden blev flyttet rundt mellem rækkerne, uden Snekkersten fik lov at røre den. Spilovertaget gav pote halvejs i halvlegen, og da dommerens fløjte (Gert) lød for sidste gang i 1. halvleg, var der fortjent pauseføring på 2-0 til drengene fra Nivå-Kokkedal.

2. halvleg startede som første. Emil, Andreas og Jonas skiftedes til at husere på fløjene, med gode løb og indspil til midten. Midt på banen fordelte Mo' boldene og fodrede Noah og Anton med bolde. Når Snekkersten var i boldbesiddelse, var der sikre indgreb fra Theo og Mikkel. Køligt overtog forsvaret bolden, fløjene løb i position og modtag bolden, og angreb efter angreb haglede ned mod Snekkerstens målmand, der havde en travl, for travl, dag på kontoret. Efter 2. halvleg kunne de velspillende drenge tilføje hele 6 mål ekstra til scoren.

Dagens bedste var holdet. Martin med et sikkert clean sheet. Theo og Mikkel var solide defensivt, og spillede bolden flot fremad banen. Gutterne på fløjene, Andreas, Jonas og Emil var hurtigere end modstanderne, farlige offensivt, og hurtige til at hjælpe defensivt. Noah og Anton var skarpe foran mål og stressede konstant modstandernes forsvar, og umuliggjorde et opbyggende opspil.

Alt i alt, tilfredse trænere, glade gutter og flot opbakning fra forældrene.

Målscorere: Anton 4, Noah 3, Mikkel 1.

Flot spillet gutter. Se billeder fra kampen i Quick Galleriet længere nede "NKF vs Snekkersten".