Menu

En ubesejret søndag i fodboldens tegn

image
11. maj 2015 kl. 21:28
2 stævner, mange kampe, 0 nederlag

Søndag d. 10. maj stod i fodboldens tegn på NKFs årgang 2005. Der var nemlig to hold til to forskellige stævner, der skulle repræsentere klubbens sorte og blå farver - og hvilke præstationer! Igennem 9 kampe, fordelt på to stævner og en træningskamp, viste drengene format, idet de gik ubesejrede igennem dagen. 

På Karsen

På Karsen skulle Bertram, Gustav, Vitus, Mikkel B., Vitus og Mikkel J. forsøge at få nogle gode kampe mod Brøndby, Lyngby, Bagsværd og Albertslund.

Inden stævnet aftalte vi i fællesskab tre punkter, som vi skulle have fokus på:

1. forsvare kompakt foran eget mål

2. fighte (bl.a. tage de "sure" returløb) og

3. afslutte vores angreb.

Især de to første fokuspunkter blev opfyldt, da vi holdt nullet de første to kampe. Dog viste vi os heller ikke fra vores bedste side, da vi havde meget få afslutninger. Derfor sluttede begge kampe 0-0.

Den tredje kamps modstander, Lyngby, var uden tvivl stævnets bedste modstander. Kampen bølgede frem og tilbage, men pga. stor effektivitet i vores afslutninger, trak vi os sejrrigt ud af opgøret med 3-2.

Stævnets sidste kamp var præget af fight, fordi drengene stille og roligt løb tør for kræfter. De spillede klogt - dvs. få berøringer, stor bevægelse - men et minut før tid tabte de koncentrationen og blev straffet. Kampen endte 1-1, hvilket var ærgerligt, da den var det bedste pejlemærke for, hvordan Magd og jeg ønsker at spille fodbold.

Stævnets spiller

Stævnets bedste spiller blev Bertram, der med livet som indsats kastede sig ned i fødderne på angriberne flere gange for at forhindre scoringer. Derudover havde han flere vigtige, OG GODE, redninger, der, krydret med hurtige igangsætninger, var med til at skabe gode forudsætninger for hans medspillere i marken. Dog skal det nævnes, at præstationen var præget af et stærkt kollektiv, hvor alle stod op for hinanden i de tilspidsede situationer. 

 

I Lyngby

Udover holdet på Karsen, havde 05'erne også et hold i Lyngby. Herfra beretter Magd:

Det var et meget veloplagt U10 hold fra NKF. Syv friske drenge, Mikkel Ø., Sebastian. Mohammad, Malthe, Aksel, Omran og Esben, var klar til at tage kampen op mod stærke hold som Lyngby BK (2), Holte FC (2), Farum BK (1) og IF Bytoften (1).

Da Farum BK ikke mødte op, spillede vi vores første kamp mod Lyngby Boldklub. Drengene var lidt skræmte til at starte med, men kom hurtigt ind i rytmen og med et veldisciplineret, kompakt forsvar og et kynisk angreb, vandt vi den første kamp 2-0.

Umiddelbart efter kampen spillede NKF deres anden kamp mod IF Bytoften. Drengene startede nervøst ud og kom derfor hurtigt bagud 0-1, men igen var den nervøse start blot en ting, der skulle overvindes. Drengene viste stort mod til at vende tingene, og med hurtigt og flot spil fik vi vendt 0-1 til 5-1.

Herefter fik drengene en velfortjent pause på 20 minutter, inden den stod på den sidste kamp mod Holte FC. I pausen var drengene glade, og derfor stod pausen på en masse små drengestreger, der gav drengene endnu mere energi. Derfor var det en flok energiramte drenge, der trådte ind på banen til den sidste kamp imod Holte FC. Fra start af dominerede Nivå-Kokkedal kampen, og med 4 hurtige og flotte mål havde drengene afgjort kampen.

Ekstra træningskamp mod Lyngbys 1.hold.

Efter kampen var det meningen at stævnet var slut, hvorefter drengene kunne tage hjem og slappe af. På vejen til omklædningsrummet blev jeg dog mødt af Lyngby BKs førsteholdstræner, der bad om en træningskamp, da han og hans hold havde lagt mærke til at vi spillede god fodbold. De ville derfor tage kampen op imod os. Drengene tog imod udfordringen, og efter en længere pause var drengene nu klar til kamp imod Lyngby BK.

Fra start af dominerede NKF kampen, og lod sig ikke skræmme af det store klubnavn. Med et oplagt angreb og et super kompakt forsvar vandt vi kampen 7-0. Lyngby BKs træner måtte efter kampen acceptere et fortjent nederlag imod et velspillende Nivå-Kokkedal hold. Med oprejst pande og rosende ord fra tilskuerne rundt omkring, tog drengene glade hjem.

Stævnets spiller

Mohammad Chehabi blev fortjent kåret til stævnets spiller. Mohammad viste igennem alle fire kampe stort overblik og overskud. Med sin hurtighed og sine dygtige tekniske evner satte han gang på gang modstanderne af. Udover at assistere en masse mål lavede Mohammad i alt 7 mål igennem de fire kampe, hvilket gjorde ham til en delt topscorer med Malthe Torsting. Dog skal hans seks holdkammerater også have ros, idet alle bidrog til, at vi spillede et godt stævne.