Glade drenge og HØJT humør (Flash back 2011)

image Drengene med trofæer efter en FANTASTISK weekend på "Karsen".
Lars Merkelsen
05. juni 2015 kl. 22:40
- en FANTASTISK weekend-camp på "Karsen"

Første weekend denne sommer (4.-5. juni), brugte årgang 2003 på Karsen. Træner-teamet havde sammen med holdet arrangeret en weekend på Karsen, med overnatning i telte og ALT hvad der ellers hører til en god fodbold-camp.

Holdet (minus et par forhindrede), mødtes bag Karsens klubhus lørdag middag, hvor teltene blev slået op. Alle var mødt op med HØJT humør og store forventninger. Programmets hovedpunkter var: "Sjov og leg med fodbold, hygge og godt samvær, samt sjov og leg med hyggelig fodbold!"

Der blev afholdt små turneringer i alle typer leg og kamp med bolde, både individuelle og på holdbasis. Og det var skønt at se spillernes og forældrenes motivation. Denne begejstring skinnede igennem både ved de planlagte events, samt ved de mere spontane handlinger.

Drengene slapper af og får vand mellem events
Tv. Afslapning og indtagelse af vand mellem events. - Th. Afkøling og modtagelse af vand mellem events.

For at drengene kunne holde til flere timers boldleg, sjov og ballade var der naturligvis sørget for masser af mad og drikke. Vand, saft og sodavand blev indtaget i rigelige mængder ledsaget af kager, is og rigtig god mad lavet af holdets egne folk. (At have en kok i træner-teamet kan varmt anbefales :-) Dagen blev afsluttet med landskampen Island - Danmark på stort lærred, med de obligatoriske pause-pølser, og 22 børn skrålende med på "vi er røde, vi er hvide". Først klokken godt 23 lå den sidste bold stille mellem teltene... men ikke særlig længe.

Fodbold på stort lærred
Børn og voksne samlet foran "storskærmen" Island 0 - 2 Danmark

Hvis man som læser tror, at drengene ovenpå en så aktiv dag ville sove længe, så tager I fejl. Omkring kl 05 begyndte boldene igen at trille mellem teltene, til en smule frustration for de voksne som var blevet oppe for at se Kessler lammetæve en tilfældig franksmand. Men drengene var klar, og efter indtagelse af morgenmaden var drengene på igen med fortsættelse af gårdsdagens program.

Men trætheden begyndte at melde sig... Drengene var hele formiddagen lånt ud til et trænerkursus, som manglede frivillige "forsøgsdyr". Trænerkursisterne lærte på den hårde måde, hvor vigtigt det er at motivere, for vores drenge var svære at holde fokuserede. Men på trods af træthed kørte gutterne på for fuld damp under aktiviterne lige til middagsmaden kaldte og afslutningen nærmede sig.

Præmier og pokaler til alle

Hele weekenden blev drengene belønnet for deres indsats. Ikke at det var nødvendigt at motivere dem, men som en gulerod var der undervejs præmier for godt sammenspil, gode tekniske egenskaber og ikke mindst godt kammeratskab. Og takket være klubbens trofaste og gavmilde sponsor Sport Direct i Helsingør, kunne det lade sig gøre at overrække fodbolde og benskinner i præmier, samt afslutningsvis at uddele pokaler til alle. Særligt den store vandrepokal til spilleren, der har vist sig som en god kammerat og været en positiv spiller vakte begejstring. Denne nyindførte pokal blev velfortjent overrakt til en meget stolt Noah, der altid er klar med omsorg hvis nogen kommer til skade, eller en kvik bemærkning hvis humøret er dalende. Derudover arbejder Noah altid hårdt og virker nærmest utrættelig.

Med motiverede spillere og engagerede forældre kan ALT lade sig gøre!

Intet af ovenstående havde været muligt, hvis ikke det havde været for træner-teamet og de engagerede forældre, og selvfølgelig spillerne, der storsmilende men trætte forlod "Karsen". Men selv den bedste planlægning kan ikke erstatte det rene held. Og vejret var vi meget heldige med, så vi håber at være ligeså heldige NÆSTE ÅR!