Menu

GULD i Sverige til årgang 2003 og clean sheet

image
17. maj 2015 kl. 14:49
FANTASTISK spil og samlet målscore 26-0

Bjärekraft-cupen

 

Lørdag morgen var 11 spillere fra NKF03 klar til at tage til Sverige for at deltage i Bjärekraft-cupen.

Benjamin, Fredrik, Noah Ben, Christian, Anton, Ahmed, Lucas, Felix, Viktor L, Ømer, og Noah K. Sidstnævnte var skadet, og kunne ikke spille, men var med som en god støtte for holde.

Alle var kommet tidligt op og klar til at køre fra Karsen kl. 06.15. Det var med lidt søvn i øjnene, men med højt humør, at vi ankom som det første hold, til et hyggeligt stadion. For første gang i mange år, oplevede jeg en fodboldbane, hvor græstæppet var bedre end vores egen hjemmebane på Karsen.

undefined

Vores første kamp var mod de lokale fra Åstorp FF. Det var et meget veloplagt NKF hold, der fra første fløjt pressede og gjorde alle de rigtige ting, som er trænet på Karsen. Det var så træner og tilskuer ikke kunne tro deres øjne, men det var vores drenge der styrede 100 %. Der var styr på vores meget stærke forsvar, og en midtbane der spillede med hurtig boldomgang der gav bonus efter kort tid, da holdet kom på 1-0. Men her sluttede det ikke. Det flotte spil fortsatte og kampen sluttede 7-0. Sådan det var lige den perfekte start, vi hade brug for

Mål: Ahmed 2, Viktor L 2, Ømer 2 og Lucas 1  

Kampens spiller: Fredrik

Kamp 2 var mod Åstorp FF årgang 04. Et hold der ikke har tabt kampe i 2015. Men det har de så nu. 3-0 til NKF, men ikke vores bedste kamp deroppe. Men vi gav ikke noget væk og spillede os til mange muligheder, dog uden at få noget ud af det.

Mål: Viktor, Ahmed og Lucas

Kampens spiller: Delt mellem Ahmet og Lucas

Kamp 3 var mod Ängelholms FF 2. Det var en god kamp, hvor vores forsvar viste rigtig godt spil og hvor vores presspil var af meget høj klasse. Her viste vi, hvordan man skal og hvordan vi kan spille fodbold, når vi har fokus, og det var noget vi brugte over hele stævnet .

Mål: Felix og Viktor L

Kampen spiller: Delt mellem Viktor og Fredrik

 

Kamp 4 var sidste puljekamp, og vi var allerede nu klar til semifinalen. Men det gav bare mere lyst til at spille bold for drengene. Her mødte vi Höörs IS og lad mig bare sige, at her var der ikke noget at være urolig for. Efter 4 min stod det 2-0 og derfra kørte det bare derudaf. Vi spillede meget klogt, og spillede bolden rundt og lod modstanderne løbe i store dele af kampen. Det sluttede med 7-0, og så var vi klar til semifinalen.

Mål: Ømer 2, Viktor 2,  Christian 1, Noah B1 og Lucas 1.

Kampens spiller: Ahmet .

Semifinale

Der skulle vi møde 2er fra pulje 2 og det blev Leikin, der blev 2er med sammen point som nr.1.

Det var en kamp hvor drenge bare ville vinde og det kunne ses i alle duller og hvor meget de løb uden bold. Vores pres og forsvar var rigtig godt igen. Vi sad på kampen og nok den bedste kamp vi spillede under stævnet. Vi vandt 4-0, en RIGTIG GOD kamp af alle.

Mål: Lucas, Ahmet, Ømer og Viktor

Kampens spiller: Fredrik

FINALE NKF vs. Eskilsminne IF 1

Vi var spændt og det kunne ses på spillet. Vi fik styr på nerverne, men måtte arbejde for at få spillet til at køre. Og da vi fik mål til 1-0 var det start skud for Eskilsminne IF til at lægge et pres hvor vores målmand Benjamin måtte vise flere klasse redninger. Men igen fik vi ro på vores spil, og det lykkedes os at lave mål til 2 -0. Det gav lidt ro på i noget tid men igen fik Eskilsminne IF nogle lange bolde ned bag os. Men hårdt arbejde fra vores meget stærke forsvar, i samarbejde med Benjamin på mål og det gav ro til hele holdet, som havde slidt i sidste kamp og med 2 spiller ude med skader var der ikke meget at skifte med. Så alle gav det sidste de havde, og da Fredrik med 5 min igen tog ture hele vejen og med VENSTRE ben sparke den ind, var sejren hjemme.

Mål: Ahmet, Ømer og Fredrik

Kampens spiller: HOLDET

Det er en stolt træner, der takker drengene for en god lørdag i Åstorp. Og et stort tillykke.

Og så vil også takke forældrene for deres opbakning.

Gert 

undefined