Flot resultat af drengene - årgang 2004

Michael – holdleder årgang 2004
23. april 2017 kl. 19:36
– ved stor turnering i Holland

Det var en flok spændte og forventningsfulde drenge, som på Skærtorsdag morgen kl. 04.15 mødte op på Karsen – for sammen med årgang 2003 – at køre i bus til Holland. Her skulle begge hold deltage i den store turnering Easter Open 2017 med deltagelse af hold fra bla. England, USA, Rusland, Holland og selvfølgelig Danmark.

Bussen kørte fra Karsen præcis kl. 04.30 og efter besøg i Fleggaard ”landede” bussen ca. kl. 19.00 torsdag aften ved det bestemmelsessted/”hotel”, hvor drengene skulle bo de næste par dage. Det var nærmere bestemt i Tyskland – meget tæt på grænsen til Holland. Drengene boede et dejligt sted - sammen med andre danske hold – og der var her mulighed for blandt at spille fodbold og bordtennis.

Fredagen gik med besøg på henholdsvis PSV stadion og efterfølgende en svømmehal – inden drengene tog tilbage til deres ”hotel” for at lade op til kampene, som skulle starte tidligt lørdag morgen.

Drengene var placeret i række A – og skulle i indledende pulje møde 3 hollandske hold. Både trænere og drengene var meget spændte på at komme i gang – og for at se niveauet på de hollandske hold.

Fredag/lørdag var der dukket en hel del forældre op for at støtte drengene. Jeg er helt sikker på, at det betød meget for drengene – og tak til de forældre som kørte den lange tur. I øvrigt var det så heldigt at alle forældrene – både årgang 2003 og 2004 boede på samme hotel. Så lørdag morgen (kl. 07.00) startede med at der skulle smørres sandwich til alle drengene – hvor Jaques styrede ”slaget” i køkkenet.

Kampene – lørdag og søndag:

Efter en lidt nervøs start i første kamp mod SV OSS 20 fik drengene godt styr på det første hollandske hold, som de mødte. Kampen var meget lige, men vi kom dog foran 1-0. Men kort før tid fik det hollandske hold dog reduceret med et fantastisk langskud. Gustav Mortensen scorede dog til 2-1 meget kort før tid – og så kunne jublen bryde ud.

Næste kamp var mod The Gunners. Efter endnu en tæt kamp vandt drengene endnu en flot sejr på 1-0. Det var igen en flot spillede kamp af alle drengene. De hollandske hold spillede generelt noget hårdere og mere fysisk end vi er vant til. Men drengene klarede det – og igen var der sejrsdans og sang.

Sidste kamp var mod SHO (også Holland) – der også havde vundet deres 2 første kampe. Det var derfor en kamp om at vinde puljen, som vi skulle spille. Drengene var dog nu helt på toppen – og efter første halvleg førte vi 4-0 – og så var den kamp afgjort.

Resultatet betød derfor, at drengene havde vundet puljen med max. point og derfor kvalificeret sig til at spille i puljen med de andre pulje vindere i A-rækken. Meget flot.

Om søndagen var vi så kommet i pulje med yderligere 2 hollandske hold og et dansk hold fra Ishøj. Holdet fra Ishøj viste sig dog, at være ”udbrydere” fra Brøndby – som drengene tidligere havde spillet mod og tabt til.

En meget tæt første kamp mod DSV Concordia sluttede 0-0 – hvor der både var chancer til os – men bestemt også til det hollandske hold. Den efterfølgende kamp mod Ishøj tabte drengene 0-3 – de var ikke helt på toppen og Ishøj var på dagen en bedre hold en vores.

Sidste kamp mod ESA Arnhem var derfor afgørende for om drengene kunne komme til at spille bronze-kampen. På det tidspunkt var vi dog også begyndt at blive ”ramt” af skader. Efter en lidt rodet start kom vi foran 1-0. Desværre fik det hollandske hold scorede 2 hurtige mål – hvor det virkede ”lidt” som om, at dommeren havde glemt reglen om offside!!

Kampen endte med et 1-4 nederlag. Drengene var meget skuffet over, at de ikke kom til at spille bronze-kampen – og også over dommerens præstation))

Resultatet i ”vinder-puljen” betød derfor, at drengene sluttede på en meget, meget flot 7. plads – ud af de 24 deltagende hold – i den stærkt besatte turnering. Et meget flot resultat.

Tak til forældre og trænere – fotos se quick galleri her på siden:

Det var en flok meget trætte – men også glade drenge som ”landede” på Karsen mandag morgen kl. 8.00 – efter en rigtig god oplevelse.

Som nævnt – en stor tak til de forældre, som tog turen til Holland. Og også en stor tak til Tornøe og Magnus, som havde ansvaret for drengene og fik den flotte 7. plads med hjem…selv om de selvfølgelig gerne ville have været i finalen))

I galleriet her på siden ses lidt fotos fra turneringen – både på og uden for banen.

Michael – holdleder årgang 2004