Fra NKF til engelsk fodbold

13. maj 2017 kl. 08:38
- Med DanKeepers / DanPlayers Internationale camp som springbrædt

Laura Mortensen, som nogle kender som træner og andre som frivillig ildsjæl i NKF, er faktisk også en fremragende fodboldspiller, som indtil hun valgte at fokusere på uddannelsen spillede på højt niveau. Og nu er hun måske på vej fra NKF kvindesenior til engelsk fodbold.

Da DanKeepers og DanPlayers i samarbejde med NKF afholdt International Camp med trænere fra engelske Premier League, var Laura også på banen. Her fik de tilrejsende trænere fra England øje på Lauras boldbehandling. Som resultat af denne ”scouting”, er Laura tilbudt prøvetræning hos flere Engelske klubber til august, heriblandt Liverpool, Everton og Blackburn, og flere andre klubber har vist interesse for hendes talent.

Vi håber naturligvis at Laura får mulighed for at blive signet af en engelsk klub, også selvom det betyder, at vi må vinke på gensyn til hende som træner, spiller og ildsjæl i NKF.

Laura præsenterer øvelse for NGG-elever - se mere her