DanBolig Hørsholm ny trøjesponsor

09. november 2017 kl. 17:28
NKF årgang 2007 har fået nye spillersæt

DanBolig Hørsholm har takket ja til at være ny trøjesponsor for NKF årgang 2007.

Det er fantastisk, når vi får nye sponsorer, og denne aftale kom i hus igennem holdleder Claes' netværk.

Partner Anders Larsen fra DanBolig er glad for, at NKF07-drengene stolte kan vise deres nye trøjer frem med DanBoligs logo, som synligt bevis på sponsoratet. Udover nye trøjer, lægges der ikke skjul på, at der måske også ligger andre lukrative aftaler og venter.

Vi er i NKF glade, faktisk lykkelige, når en sponsor melder sig. Så vi kan kun opfordre alle vores medlemmer til at gøre som Claes, og udnytte sit netværk. Det koster ikke meget for virksomhederne, at gøre en stor forskel for vores klub.

Lige nu søger vi udover klub- og holdsponsorer, også sponsorer, store som små, der vil støtte "Fælles Jul".

Kender du en sponsor, der som DanBolig vil støtte foreningslivet, så kontakt klubben. Vi kan altid være behjælpelige med en sponsoraftale.

Besøg DanBolig Hørsholm her: https://www.danbolig.dk/butik/horsholm