Karlebo Kro - ny sponsor i NKF

19. november 2016 kl. 19:19
Nivå-Kokkedal FK sender STOR tak til Karlebo Kro

Nivå-Kokkedal Fodboldklub sender en STOR TAK til Karlebo Kro.

Karlebo Kro har tegnet sponsoraftale med NKF.

Besøg deres flotte hjemmeside og bliv inspireret til en fantastisk oplevelse: http://www.karlebokro.dk/.

Udover arrangementer for private, virksomheder og foreninger, holder Karlebo Kro forskellige arrangementer, hvor alle er velkomne. Tilmelding på tlf 48280404 eller post@karlebokro.dk. Herunder kan du se, hvad der er aktuelt:

08/12/2016 SUSANNE LANA AFTEN

Kroforeningen inviterer til festlig aften i selskab med dansktop sangerinden Susanne Lana. Tilmelding til foredrag/sang (som begynder kl. 19.30) og/eller middag er nødvendig. Deltagelse i foredrag/sang er gratis for Kroforeningens medlemmer, dog kr 50,- for ikke-medlemmer.

31/12/2016 NYTÅRSMENUER UD-AF-HUSET

Gør det nemt for dig selv ! Bestil nytårsmenuerne fra Karlebo Kro, uanset om I skal være 2 eller 50. Maden skal afhentes mellem kl. 12.00 og 15.00, og alt er lavet så færdigt som muligt, så maden kun skal varmes og anrettes. Super nemt og lækkert !

08/01/2017 KROFORENINGENS NYTÅRSKUR

Kom og mød dine naboer til hyggelig søndagsfrokost og efterfølgende kort aktuelt indslag med (endnu ukendt) foredragsholder. Tilmelding er nødvendig.