Nymalede påskeæg til NKF fra Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S med masser af overraskelser.

22. marts 2016 kl. 16:10
Ny seniorsponsor - og nyt kamptøj til pigeholdende

Nivå-Kokkedal Fodboldklub har fået flotte nymalede påskeæg fra Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S.

Her gemmer der sig ikke bare én overraskelse, men hele to. (Eller endda 6 om man vil).

Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S har indgået sponsoraftale med NKF's 3 seniorhold.

Men udover at sponsore de 3 seniorhold, gemmer der sig en ekstra overraskelse i aftalen.

Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S har også valgt at sponsere nyt kamptøj til klubbens 3 pigehold.

Nivå-Kokkedal Fodboldklub byder vores nye sponsor velkommen, og TAKKER for den flotte støtte.

Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S

Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S er grundlagt anno 1896 og har den nødvendige håndværksmæssige viden og kapacitet til at hjælpe med at få løst Deres maleropgaver.

Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S tilbyder assistance fra valg af farver til endelig udførelse - uanset opgavens størrelse.

Vi er medlem af Danske Malermestre og dermed er du sikret garanti I hvert et penselstrøg!

Besøg Malerfirmaet Petersen & Andersen A/S på http://www.petersen-andersen.dk/