Sådan støtter du Jul på Karsemosegaard

05. november 2016 kl. 21:45
- du kan bidrage til den gode julestemning

Alt for mange sidder alene juleaften, det vil frivilligkorpset i Nivå-Kokkedal fodboldklub forsøge at ændre på ved at invitere til fælles jul på "Karsen" den 24 december 2016.

Målgruppen er enlige/eller ensomme i alle aldre, med og uden børn i Fredensborg kommune. Vi starter ud med 50 deltagere.

Ideen med fælles traditionel dansk jul er, at så få som muligt skal sidde alene juleaften, at man møder andre i samme situation som en selv, og at man forhåbentlig kan opbygge venskaber, som holder ud over højtiden.

Til det har vi brug for økonomisk støtte, og vi vil derfor gerne høre om I vil støtte op om projektet. Støtten skal bruges til indkøb af julemad som and , flæskesteg, risalamande m.m. Vi vil også forsøge at indkøbe en lille julegave til alle deltagere såfremt økonomien rækker.

Alle der støtter projektet vil selvfølgelig blive annonceret på vores hjemmeside og eventuelt i lokalpressen.

Jeres sponsorat kan indsættes på konto Reg nr. 1551 Konto nr. 4791509300 med bemærkningen "julestøtte" senest den 1.december 2016.

Skulle der være spørgsmål til denne mail, bedes I kontakte undertegnede.

På forhånd tak.

Med sportslig hilsen