2 nye æresmedlemmer

image 3 af klubbens æremedlemmer
05. februar 2016 kl. 17:48
Ole Schiøth og Michael Svane udnævnt til æresmedlemmer

Nivå-Kokkedal Fodboldklub har fået 2 nye æresmedlemmer.

Ved klubbens generalforsamling 4. februar 2016, blev tidligere kasserer Ole Schiøth og tidligere formand Michael Svane udnævnt til æresmedlemmer.

Den korte baggrund for udnævnelsen, er den fantastiske indsats de 2 herrer har ydet, og fortsat yder for klubben.

De 2 nye æresmedlemmer, blev budt velkommen i den helt særlige "klub" af æresmedlem Lennart Bernstein.

Udover den fornemme hæder, blev de nye æresmedlemmer overrakt årets klubtrøje fra Nike. På ryggen er naturligvis påtrykt titlen "Æresmedlem", og brystet prydes af klubbens logo og medlemmets initialer.

Den ny trøje blev i øvrigt taget MEGET GODT imod af de fremmødte medlemmer. Trøjens farver spiller flot i lyset, så den kongeblå farve changerer. Utrolig flot er den.