VIGITGT - Ændringer i kontingentopkrævning

22. juni 2017 kl. 20:48
Betal online med Visa eller MasterCard

Nivå-Kokkedal Fodboldklub ændrer den måde, der opkræves kontingent på. Fremover vil det være i en abonnementsform, hvilket indebærer at hver eneste medlem skal tilmelde sit betalingskort, enten Visa eller MasterCard.

Dermed er det slut med Girokort, der er blevet spist af hunden eller er forsvundet under postomdelingen. Fremover foregår betaling ved indmeldelse og kontingentopkrævning online med betalingskort, og derefter trækker klubben automatisk kontingent indtil medlemmet melder sig ud af NKF.
Udmeldelse foretages online på http://www.nivaa-kokkedal-fodboldklub.dk/medlemskab/udmeldelse/.

Første online betaling - så nemt er det

5. august, modtager du en mail fra klubben, hvori du bliver bedt indbetale kontingent. I mailen vil der være et Betalingslink.
Fra opkrævningsdagen vil du have 3 uger til at betale kontingentet. Mailen bliver sendt til spillerens registrerede email (og kontaktforældrenes - se her, hvordan du opretter en forælderprofil).

Er du indmeldt efter maj 2017, og betalte du online ved indmeldelse, er dit kort allerede tilmeldt automatisk opkrævning.

Regningen

Når du klikker på Betalingslinket, sendes du til en hjemmeside, hvor der er specificeret, hvad du skal betale - og på denne side, er der link til selve betalingssiden.

Vær opmærksom på, at når du betaler denne faktura tilmelder du sig samtidig til et abonnement i klubben, som giver klubben mulighed for automatisk at trække kommende kontingentopkrævninger på dit kort. Dine kortoplysninger bliver ikke opbevaret af klubben eller DBU - de ligger udelukkende hos vores certificerede betalingspartner.

På betalingssiden indtaster du dine kortoplysninger, som ved andre online betalinger. Siden er hosted af QuickPay og er sikker.

Automatisk kontingentbetaling

Fremover modtager medlemmet en advisering via mail 7 dage inden en opkrævning finder sted, hvor det fremgår hvornår og hvor meget der trækkes.

På betalingsdagen modtages en mail med en kvittering for automatisk kontingentbetaling.

Derefter trækkes kontingent automatisk indtil at medlemmet melder sig ud af NKF. Hvis du får nyt betalingskort, vil du til den efterfølgende kontingentopkrævning få tilsendt en mail, hvor du skal tilmelde det nye kort.

Hvis du ikke har hverken Visa eller MasterCard

Har du hverken Visa eller MasterCard, skal du selv overføre kontingentet til klubbens bankkonto. På overførslen skal du notere de oplysninger, der står på den faktura du ser før betalingsvinduet: Medlemmets navn, medlemsnummer, fakturanummer og beløb. Beløbet overføres til:

Danske Bank: Reg.:1551, kontonummer: 4791509300

Når beløbet er overført via bankoverførsel, bedes du kontakte klubbens kasserer Pia Quack.

Hva’ så med PBS - Betalingsservice?

Det er knap 1/3 af klubbens betalende medlemmer, der benytter sig af muligheden for indbetaling via Betalingsservice. Vi oplever desværre alt for mange, der ikke får betalt kontingent tiden, eller slet ikke får betalt. Derfor indfører vi online betaling med tilknyttet automatisk kortbetaling hvert halvår. Selve opkrævningen, som den har forgået hidtil, er en ressourcekrævende proces, som vores frivillige økonomifolk bruger lang tid på. Efterfølgende bruges der endnu mere tid på at kontakte de medlemmer, der har overset girokortet… Dette prøver vi nu at komme til livs, ved at overgå til automatisk kortbetaling, ligesom mange virksomheder også benytter sig af.

For at klubben ikke skal køre 2 separate systemer sideløbende, stopper vi med at udsende Girokort og opkræve via Betalingsservice. Dette gør det enklere for os som klub at håndtere kontingent, og enklere for langt størstedelen af klubbens medlemmer at betale kontingent. De personer, der i dag betaler via Betalingsservice, vil i stedet få trukket kontingent automatisk via betalingskortet, når de har betalt online første gang. Så de behøver ikke at frygte de glemmer betaling. De tidligere Betalingsservice-betalere skal heller ikke frygte dobbelt betaling. Der udsendes ikke opkrævning via Betalingsservice. Aftalen benyttes ganske enkelt ikke.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til kontingent, så kontakt klubbens kasserer Pia Quack. Og har du spørgsmål til selve opkrævningmetoden, kontakt Lars Merkelsen.