Juleafslutning 2019 i ord og billeder

Per Frost Henriksen - Facebook tekst og fotos
15. december 2019 kl. 17:57
Hygge og stemning

Lars Merkelsen blev populær årets NKF’er efter mange års ihærdig frivillig indsats på mange fronter. Lars er verdensmester i SoMe, IT og samtidig en ildsjæl fra allerøverste hylde med mange frivillige timer på kontoen. Han har stor ære af at fodboldklubben er så velkørende med mange ungdomshold.

Og efter uddeling af diverse priser var der det traditionelle julebanko med et væld af gaver Lyngby merschandise, Barcelona og Real Madrid kufferter og masser af andre gaver, der blev delt ud til højre og venstre i et flere timer langt festligt bankodrama med lodtrækninger og indbyrdes kamp imellem bordene.

Over 180 børn og voksne fyldte godt op i ”Karsens” klubhus på førstesalen. Formand Warming og hans team er helt sikkert gået hæse hjem efter en skøn eftermiddag i fodboldklubben Nivå-Kokkedal