NSPV har kridtet fodboldbaner op - hos hundeklubben

image Det gamle idrætsanlæg har fået fodboldstreger
01. april 2019 kl. 07:18
APRILSNAR

Ja, det er en aprilsnar. Der er ikke tegnet fodboldbaner på det gamle idrætsanlæg. Der er ikke planer om, at der skal trænes fodbold på samme baner, som der trænes hunde.

Der kan ikke spilles fodbold på Karsens græs endnu. Nordsjællands Park Vej (NSPV) arbejder på at få banerne klar til sæsonen. Men der er desværre sket en lille fejl.. de er startet på det gamle Nivå Idrætsanlæg og ikke Karsemosegård.

Lasse fra klubben blev kontaktet af DCH Nivå, hundeklubben, der ville høre, om han vidste, hvorfor der er klippet græs og tegnet streger på det gamle idrætsanlæg, der benyttes til hundetræning i dag.

NSPV beklager fejlen og har lovet, at banerne bliver klargjort hurtigst muligt, men at tiden sat af til klargørringen desværre er brugt, og der kan gå op til en måned, før det indledende arbejde med klargørring af Karsen baner bliver sat i gang igen - det rigtige sted!

Et kækt forslag fra NSPV lød på, at sætte mål op hos hundeklubben til afvikling af kampe. Men der har vi heldigvis kunsten.

Siden 1998 har Nivå-Kokkedal Fodboldklub trænet på Karsen. Men et par ansatte hos Nordsjællands Park & Vej, synes åbenbart at det gamle Nivå Idrætsanlæg skulle benyttes igen.