Vil du prøve at spille fodbold i en rigtig fodboldklub?

24. marts 2018 kl. 16:33
Nivå-Kokkedal Fodboldklub - NKF har hold for spillere født årgang 2013 og op til super-veteran over 45 år.

Efter påske starter en ny fodboldsæson på græs.

Vil du prøve at spille fodbold i en rigtig fodboldklub?

Lige nu søger nogle af vores hold flere spillere til den nye sæson: Super-veteran (+45 år), Kvinde-senior, Piger U13 (2005), Drenge U8 (2010) og Drenge U5 (2013) mangler flere fødder. Årgang 2014 starter op efter sommerferien.

Rammer du ikke en af ovenstående aldersgrupper, så tøv ikke. Vi har med sikkerhed plads til dig på et af vores mange andre hold. Bare spørg - så finder vi holdet.

Vi har et godt sammenhold, dygtige trænere, og masser af hygge i klubhuset (Cafe Karsen​). Faktisk har vi en ret god klub.
Er det noget for dig? Så kontakt os.

Nysgerrig? Se mere på Facebook.Com/NivaaKokkedalFK​ eller på hjemmesiden.

Med sportslig hilsen
Nivå-Kokkedal Fodboldklub

Opslaget må naturligvis gerne deles med familie, venner, klassekammerater og i børnehaven.