Nyhedsbrev nr. 7-2015

Nyhedsbrev 2015-7

(20. August 2015)

Kære Alle,

Her kommer så det første nyhedsbrev efter sommerferien, der er som altid tryk på kedlen ved sæson opstart.

Vores nye røde tråd er blevet gjort klar til præsentation til trænerne og der vil snart blive kaldt til trænermøde.

Vi har, efter hvad vi tror, et kæmpe arrangement den 29/8 på ”Karsen”, hvor vores nye kunststofbaner skal indvies. Læs eventuel mere herom på hjemmesiden - klik her.

Der er stadig mulighed for at melde sig til en loppestand, kontakt: l_mortensen96@hotmail.com / mobil 4261 6920. Tøm loft og kælderrum og book en gratis plads hos Laura hurtigst muligt.

Kom og fest med, der vil være levende musik det meste af dagen, seniorkampe, show kamp mod kommunens politikere, boder, loppemarked. 1730 tændes der op i grillen hvor medbragt mad kan laves. Der vil ligeledes være mulighed for bestilling af salatbuffet med 200gr grill selv kalvefilet til kun kr. 65,00.

Bestilling gennem Cafe Karsen enten i Cafeen eller via hjemmesiden - klik her.

Af hensyn til bestilling og betaling, skal Cafe Karsen have din bestilling senest 27. august.

MEDBRAGTE DRIKKEVARER MÅ IKKE NYDES PÅ DAGEN!

Der er stadig mulighed for at kunne melde sig som frivillig i klubben frivillig korps. Har du lyst til at være med, så kontakt Trine Mortensen på mail: trine-mortensen@hotmail.com eller tilmeld dig via Facebook på gruppen NKF Frivillig Korps.

Vi arbejder på overgangen fra Holdsport til kampklar. Fremover vil holdenes aktiviteter være synlige både på https://mit.dbu.dk/kampklar og på holdets hjemmeside, så familie og venner kan følge med i holdets aktiviteter, uden login.

Husk I også kan følge klubben på Facebook.com/NivaaKokkedalFodboldklub

Mogens Mortensen