Nyhedsbrev nr. 8-2015

Mogens Morten - Lars Merkelsen
17. november 2015 kl. 21:50
Samarbejde med Ungdommens Røde Kors

Hent nyhedsbrev som pdf her

Nivå-Kokkedal Fodboldklub

Nyhedsbrev 2015-8

(17. November 2015)

Kære Alle,

Der er gået lidt tid siden sidste nyhedsbrev, så det er vel på tide med lidt friske nyheder.

Det går rigtigt godt for os som klub, og klubånden vokser mere og mere dag for dag.

Som bestyrelse er det dejligt at opleve, at der er flere og flere der bakker op omkring de tiltag og ting der sker i klubben. Dette gælder i den grad også vores sponsorer.

Efteråret er gået super godt og vores medlemmer har fået spillet en masse god fodbold.

Trænerkabalen er ligeledes ved at være på plads, og man kan klart se udvikling på de forskellige årgange.

Samarbejde med Ungdommens Røde Kors.

Fredag havde vi vores første træning med unge flygtninge fra Center Sandholm.

Det blev til en super oplevelse for drengene, der smilede over hele hovedet hele vejen tilbage til ”Sandholm”. De var så glade og havde så meget overskud, at de bød vores chauffører på aftensmad i lejren.

Dette samarbejde forsætter fremefter hver fredag fra kl. 1600-1800.

Vi vil anbefale jer alle at støtte op og hjælpe med til at give disse drenge en masse gode oplevelser. Det kan være ved at komme med en kage, hjælpe med kørsel eller blot at komme op og være til stede ved deres træning.

For at der ikke kommer en masse kager, chauffører eller andet på én og samme tid vil vores Frivilligkorps stå for planlægningen fremadrettet.

Har du lyst til at være med, så kontakt Trine Mortensen på mail: trine-mortensen@hotmail.com eller tilmeld dig via Facebook på gruppen NKF Frivillig Korps.

Vi kan aldrig få for mange frivillige, og der er ingen tvang. Man kan stille op, når man kan.

Meld jer til NKF Frivillige korps allerede i dag.

Vi mangler stadig støvler i str. 41-43 Disse kan afleveres på karsen.

Træneruddannelse.

Til foråret vil størstedelen af vores trænere komme på SBU B1 trænerkursus, det vil helt klart komme alle vores medlemmer til gode.

Julehygge den 12. december 2015.

Som sidste år inviterer vi igen til julehygge den 12. december 2015.

Der skulle gerne være udsendt en invitation fra jeres træner eller holdleder, til hvem I skal melde tilbage med antal deltagende senest den 1. december 2015. Har I ikke modtaget invitation, så grib fat I jeres træner ASAP.

Juletræssalg ved årgang 2000 – En holdindsats

Mens vi taler om jul, så husk at årgang 2000 sælger juletræer på Karsen alle lørdage og søndage fra d. 28 nov samt d. 22 og 23 dec. fra kl. 14 – 18. Nordmansgraner fra kr. 250, Rødgran kr. 200 , Betaling: Mobilepay / Swipp/ Kontant.

Vi gør både reklame for træerne og initiativet her, og opfordrer selvfølgelig ALLE årgange, til denne form for initiativer udenfor banen. Det styrker både sammenhold på holdet, i forældregruppen og holdkassen! Deltag endelig i arrangementer og konkurrencer med holdet, og gør gerne klubben opmærksom på relevante konkurrencer og arrangementer.

Sponsorer & Klubliv Danmark

Vi ønsker stadig samarbejde med det lokale erhvervsliv, og kender du en mulig sponsor, eller har du selv ønske om at støtte klubben, et af holdene eller samarbejdet med Ungdommens Røde Kors så kontakt endelig klubben. Vi promoverer vores sponsorer på Facebook og hjemmeside, og deler gerne opslag videre det klubbens brede kontaktflade. Kontakt NKF sponsor manager Michael Lindberg.

Nivå-Kokkedal Fodboldklub er blevet en del af Klubliv Danmark. KlubLiv Danmark er en ny unik sponsormodel. Den er udviklet af DGI i samarbejde med Nets, som står bag Dankortet. Med KlubLiv kan NKF’s netværk nu optjene MikroSponsorater til klubben, når de bruger deres Dankort i butikker og virksomheder, som er tilmeldt som KlubLiv. Det er gratis at være medlem, og desto flere der vælger at støtte klubben gennem KlubLiv Danmark, desto flere kroner får klubben i kassen. Brug venligst 1 min 30 sek på at se videoen om KlubLiv Danmark her https://www.klublivdanmark.dk/medlemmer/, og meget gerne 3 min 30 sekunder på at melde dig til.

Du kan også melde dig som KlubLiv Sponsor, hvis du også gerne vil støtte andre klubber end NKF, eller støtte flere klubber med dit KlubLiv medlemskab, men helst NKF.

Har du spørgsmål omkring KlubLiv Danmark, så kontakt Lars Merkelsen.

Hjemmeside, Facebook – og nu også på INSTAGRAM - #NivaaKokkedalFKInstagram

Husk, at du er mere end velkommen til at dele dine oplevelser med NKF. Følg klubben på Facebook og ”tag” med @NivaaKokkedalFodboldklub, når du poster en offentlig status eller billede. Så kan vi i klubben også se og dele videre. Vi EEEELSKER gode historier og fodboldbilleder. Som noget nyt, kan du også følge NivaaKokkedalFK på Instagram. Her lægger vi også billeder op fra kampe og begivenheder fremover. Brug #NivaaKokkedalFK til at smide billeder direkte til klubbens billedside, og se de andres billeder.

Mogens Mortensen

På vegne af bestyrelsen