Menu

Flotte resultater af vores U17 hold

image
25. september 2019 kl. 20:59
I efteråret har vi tilmeldt 2 hold på årgang U17

Vores 1. hold er tilmeldt i række 1 og vores 2. hold spiller med i 8.mands turneringen. Til trods for, at et par spillere – i sommerferien – ”desværre” valgte efterskolen, så har vi stadig tæt på 30 aktive drenge på årgangen. 

Heldigvis er drengene meget flittige til at passe træningen. Så trænerteamet Rune og Lasse, har ofte ca. 22 til 24 spillere tilmeldte til træningen. Det er bar super godt. 

I turneringen har begge hold klaret sig flot. Det til trods for, at mange af spillene ”kun” er årgang 2004 og derfor faktisk kun er U16 spillere.  

Vores 1. hold har spillet 6 kampe og ligger lige nu på en flot 4. plads i rækken. Det skyldes blandt andet flotte sejre over henholdsvis Espergærde og Birkerød. Særligt i kampen mod Birkerød spillede de rigtigt godt og vandt en fortjent sejr på 3-1. 

På billedet ses drengene efter kampen i lørdags, hvor de – trods store chancer – måtte nøjes med 1-1 mod Annisse. Som det ses på billedet, ser drengene derfor heller ikke super glade ud☺

Vores 2. hold kan kun spillet en kamp, hvor de på udebane vandt 1-3 over Ejby. Desværre har flere hold trukket sig i rækken og det har betydet, at der nu kun er 5 hold tilbage i turneringen. I denne uge venter dog hele 2 kampe mod henholdsvis LSF og Melby, hvor de meget gerne skulle fortsætte den gode sejrsstime☺.

Sæsonen bliver afsluttet med en tur til Costa Brava, hvor de sammen med vores U15-hold skal deltage i turneringen i efterårsferien. Skulle hilse at sige, at drengene glæder sig meget. 

 

Team U17