Pigerne mod kvinderne

28. maj 2019 kl. 21:48
Fælles pige- kvindesenior træning
dag var der arrangeret fælles træning for klubbens 3 pige- og kvindehold. Vi havde aftalt en times træning på tværs af holdene.
Først med et par øvelser og lege, og derefter blev der spillet superliga turnering på 5 mands banerne med blandede hold.
Til sidst var der en kort kamp på opvisningsbanen. Børn mod voksne, herunder også pigeholdenes egne trænere. Det sluttede 2-0 til børnene.
Det var en hyggelig og sjov træning og dejligt at lære nogle flere fra klubben bedre at kende.
Pigerne og kvinderne hyggede sig. Og pigerne var i hvert fald glade for sejren over de voksne 😊
Efter træningen var der sodavand til alle.
"Hele 33 spillere fra de 3 hold var mødt op, så vi fyldte godt på banerne. Det var fedt med så stort fremmøde og jeg håber at pigeafdelingen vokser endnu mere fremover. Det bliver nok ikke sidste gang at vi laver fælles aktiviteter på tværs", sagde en glad Karin fra bestyrelsen og kvindesenior efter opgøret.
Se flere billeder fra opgøret herunder.