Stærkt trænerteam til NKF herresenior

08. august 2019 kl. 21:51
Nivå-Kokkedal Fodboldklub har over sommeren fået et nyt og stærkt trænerteam for klubbens herreseniorhold.

Vi er i Nivå-Kokkedal Fodboldklub (NKF) glade for at kunne meddele, at to tidligere NKF’ere fremover vil stå i spidsen for klubbens herreseniorhold. Der er tale om Ivan Kihlgast og Henrik Friis, som sammen vil være det nye trænerteam for herresenior, hvor Ivan vil have det overordnede ansvar som cheftræner for holdet.

Ivan Kihlgast har sine rødder i den gamle fodboldklub NG Nivå. Han var assistenttræner på NKF’s Danmarksseriehold og ungdomstræner FC-Øresund. Henrik var tidligere spiller på NKF’s Danmarksseriehold og har haft sine ungdomsår i Kokkedal Fodbold, før det med NG blev til Nivå-Kokkedal Fodboldklub.

Med Ivan og Henrik får vi et rigtig kompetent trænerteam, der med deres store trænerefaring for både ungdoms- og seniorhold på forskellige niveauer bliver et stort aktiv for klubben. Begge trænere ser frem til, i samarbejde med spillerne, at få skabt et godt og seriøst træningsmiljø, samt en trup der forventes at skulle spille om oprykning til serie 3.

Der trænes tirsdag og torsdag på ”Karsen” fra kl. 18.30 – 20.00.

Holdet har første træning efter sommerferien, tirsdag den 13. august kl. 18.30, hvor alle er meget velkomne til at komme og blive en del af Nivå-Kokkedal Fodboldklubs herreseniorhold.

NKF og trænerteamet ser frem til at se nye samt gamle spillere.

NKF byder Ivan og Henrik velkommen og glæder sig til det fremtidige samarbejde.

Skulle du have spørgsmål om træningsmulighederne eller andet så kontakt Ivan Kihlgast på telefon 93636803.

Med sportslig hilsen
logo-hvid-blaa