Menu

U15 - U17 Costa Brava 2019

image
14. oktober 2019 kl. 18:25
Billeder fra Costa Brava

DAGBOG U15
U15 og U17 deltager i årets Costa Brava Cup. Efter ca. 30 timers buskørsel, nåede drengene, Berit, Thomas og Tine frem til et dejligt hotel ca. ved 13 tiden, og solen skinnede fra en skyfri himmel, så det var tid til at hoppe i badetøjet og indtage poolen.

U15 spillede mandag 2 kampe. Første kamp var mod et MEGET stort Polsk hold, som de tabte 3-0 til. Kamp nr. 2 var mod Esbjerg, og den vandt de 6-0, så her var sejrsdansen sikret. Det sidste mål blev scoret af vores forsvarsspiller, der for en kort bemærkning, havde fået lov til at være angriber 

Efter dagens kampe blev frokosten indtaget, også var der fri leg.

Tirsdag startede vi dagen stille og rolig da vores første kamp før var kl 14.30, så der var plads til hygge, gåtur og svømmetur i poolen.

Kampen mod Svenstrup endte 1-0 til os og med en skade til vores målmand Sebastian som vi alle var nervøse for var meget slem. Heldige som vi er på 05-06 hoppede vores anden målmand Gustav ud af sin markspiller trøje og i sin målmandstrøje og handsker og indtog posten på målet i stedet for Sebastian, hvilket han gjorde til et 12 tal.

Sidste kamp tirsdag var mod HEI havde vi rigtig mange chancer og kampen sluttede 1-1, hvilket resulterede i at vi sluttede på en 2 plads i vores pulje og dermed var det 5-8 pladsen der skulle spilles om torsdag.

 Som i nok hørte og så i tv var der en del uroligheder i Barcelona med demonstrationer og brand i gaderne. Selvom Euro-Sportring forsikrede os om, at vi godt kunne gennemfører vores Camp Nou tur onsdag, blev et samlet trænerteam for U17 og U15 enige om, at aflyse turen, da vi syntes at det var for risikabelt at stå med ansvaret for 31 drenge i tilfælde af at urolighederne skulle blusse op igen.

 Vi fortalte drengene om vores beslutning og de tog det rigtig fint, og nogen sagde endda, at de var “glade for” at vi ikke tog afsted.

 Onsdagen blev brugt til fortjent afslapning, hygge ved poolen, en tur på MacDonald og shopping.

 Torsdag ventede dagens første kamp mod Sindal kl 14.30 og her var der ingen tvivl om hvem der sad på kampen, som endte 5-0 til os, hvilket betød at vi skulle spille mod Ikast om 5 pladsen.

 Kampen mod Ikast endte 2-0 til os efter endnu en fremragende kamp af drengene, der viste sig frem med lækre detaljer og ekstremt højt tempo og klasse, så det blev til en FLOT 5 plads ud af 20 hold med 4 sejre, 1 uafgjort og 1 tabt og en målscore på 15-4.

 Torsdag aften stod på pakning, indkøb til turen hjem og masser af hygge.

 Fredag morgen sendte vi Jacques, Birte, Michael, Lasse og Tore afsted fra hotellet kl 6, da det pga strejke i lufthavnen blev anbefalet at dem der skulle flyve, tog afsted senest kl 6, uanset hvornår deres fly gik, så de havde lang ventetid i lufthavnen.

 Drengene blev vækket 06.45, og ved 9 tiden gik turen atter hjem til Danmark.

 Vi havde heldigvis 2 chauffører i bussen der kendte til diverse smutveje, for da det var demonstrationer på mange af motorvejene, måtte vi køre omveje for at undgå kilometer lange køer. Vi blev derfor nogle timer forsinket, så pauser var der ikke mange af, men det tog vores fantastiske drenge med oprejst pande og en ekstra lur.

 Vi er i skrivende stund kørt af færgen i Rødby og er på vej til Næstved for at sætte et af de hold vi har med i bussen af.

 Med denne fuldstændige fantastiske tur takker Jacques af som assistenttræner for 05-06 for at blive cheftræner på årgang 2008 og jeg takker af som holdleder for 05-06, og vi kunne ikke ha ønsket os en bedre afslutning end denne.

 Vi er så stolte som man overhovedet kan være af jer drenge, for i viser både på og udenfor banen, at i står sammen og så længe i gør det , så kan i opnå ALT!!!

 Jacques: TUSIND TAK for en helt igennem fantastisk tur og et samarbejde der ikke kunne ha været bedre. Det var som altid en fornøjelse at arbejde sammen med dig, og tusind tak fordi du og Birte tog en uge ud af kalenderen i sidste øjeblik, for at vi kunne være sammen om det her. Dit talent på sidelinjen kan 2008 glæde sig til.

 Birte: tusind tak for al din hjælp, en dejlig tur, og tak fordi vi måtte låne Jacques

 Hr. Øberg: du får også lige en stor tak med på vejen, fordi du ALTID har støttet mig i holdleder tjansen og dermed også drengene, knokler rundt med alt og frivilligt sidder 2x30 timer i en bus med en hel flok teenagere

 Rigtig god weekend til alle tak for lån af jeres pragtfulde drenge

 Tine