Deltag i sponsorudvalget

09. november 2019 kl. 13:56
Vil du hjælpe klubben med at holde kontakt til vores sponsorer, finde nye sponsorer og deltage i events?

Kontakt sponsor@nkf.dk eller grib fat i Tine Øberg i Cafe Karsen og hør hvor lidt der skal til.
Det kræver et minimum af din tid, koster intet, men til gengæld hjælper du klubben, spillerne og får selv en masse retur.

For at vores spillere, kan komme til at lave andet en bare spille de faste turneringer og træne på Karsen, søger vi midler fra fonde og sponsorer. Fondsmidler og sponsorater er med til at klubbens spillere kan komme til kampe, stævner og ture uden egenbetaling, så alle har mulighed for at komme med.

Når der tilføres ekstra midler til klubben, sponsorater og fondsmidler, hjælper de med at holde kontingenterne nede og støtter fællesskabet. Midlerne muliggør fælles oplevelser på ture, og trænings- og spillertøj til hele hold, der giver en fantastisk fællesskabsfølelse også udenfor banen, når de møder klubbens logo i lokalmiljøet. Dette ville ikke være muligt, uden støtte udefra.

Kort sagt - sponsorater er det som gør, at det bliver endnu sjovere at spille fodbold i Nivå-Kokkedal Fodboldklub.

Kender du en sponsor, som du synes vi bør kontakte, så grib endelig fat i Tine, eller send en mail til sponsor@nkf.dk.