KLUB 500 og KLUB 1000

26. oktober 2019 kl. 15:25
Sponsorater for private og virksomheder
KLUB 500 - Sponsorat for dig der som privatperson vil støtte NKF
www.nkf.dk/sponsor/klub-500

Nu har DU som privatperson, mulighed for at blive sponsor i NKF, og dermed være med til at støtte klubben økonomisk.

Det koster kr. 500,- om året, og dit navn kommer på vores ”KLUB 500” tavle, der er lavet til formålet og hænger i Café Karsen.

Indtægterne fra disse sponsorater, vil i år, gå til indkøb af nyt træningstøj til trænere, assistenter, ungtrænere, holdledere samt bestyrelsen.

Er du interesseret i at blive sponsor, så kontakt sponsoransvarlig Tine Øberg på telefon 40425237 eller på mail sponsor@nkf.dk.

"ERHVERVSKLUB 1000" - Hvis din virksomhed være sponsor i NKF
www.nkf.dk/sponsor/klub-1000

Nu har din virksomhed mulighed for at blive sponsor i NKFs ”KLUB 1000” og dermed være med til at støtte klubben økonomisk.

Det koster kr. 1.250 incl. moms om året, og dit firmanavn kommer på vores ”ERHVERVSKLUB 1000” tavle, der er lavet til formålet og hænger i Café Karsen.

Indtægterne fra disse sponsorater, vil i år, gå til indkøb af nyt træningstøj påtrykt til trænere, assistenter, ungtrænere, holdledere samt bestyrelsen.

Er din virksomhed interesseret i at blive sponsor, så kontakt sponsoransvarlig Tine Øberg på telefon 40425237 eller på mail sponsor@nkf.dk.