SportDirect Helsingør og NKF forlænger

20. august 2018 kl. 20:16
Samhandelsaftalen mellem Sport Direct Helsingør og NKF løber nu frem til 31 december 2022

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Sport Direct Helsingør forlænger samhandelsaftalen omkring fodboldudstyr og NIKE-tøj med Nivå-Kokkedal Fodboldklub. Den nye aftale løber frem til 31. december 2022.

NKF har været meget glade for det samarbejde vi gennem årene har haft med SportDirect i Helsingør og den service der ydes klubben, og selvfølgelig den favorable rabataftale på fodboldudstyr og tøj klubben har. Derfor blev der forhandlet om en forlængelse af samhandelsaftalen, og det er igen lykkes os at få MEGET god aftale på plads, men en aftale forpligter begge parter.

Vi er bla. forpligtiget til fortsat:

• at købe / anvende de produkter som NIKE har i deres sortiment, det være sig tøj, bolde og øvrigt materiel m.m.
  • at vores spillere og trænere når de repræsenterer NKF ved events, til kamp og til træning (hvis vi f.eks. leverer tøjordninger til træning) altid benytter det tøj klubben stiller til rådighed.

Tøjsponsorer:

Vi er som klub selvfølgelig meget opsatte på, at der ved indkøb af både kampsæt og træningstøj altid findes en sponsor. Det er jeres trænere også meget obs på – og i rigtig mange tilfælde lykkes det også, så det er rigtig dejligt.

Men vores spillere vokser, og tøjet slides, så vi er altid på udkig efter nye tøjsponsorer.
Tal med din træner om et sponsorat - det koster ikke meget, men gør en KÆMPE forskel for vores forening.

I skal i den forbindelse være obs på, at der kan være en lidt lang leveringstid på tøjet, så fra I har dialogen med jeres trænere om nyt tøj, så er der en vis ekspeditionstid – inden det nye tøj lander.

Læs mere om sponsorater: Klik her