Menu

NKF2010

Årgang 2010

Træningssted:

Karsemosegård Idrætsanlæg (Karsen)

Møllevej 4
2990 Nivå

Praktiske informationer hvis du vil prøve at spille fodbold:

  • Mød op med fornuftigt fodtøj og tøj man kan løbe og lege i (også forældrene). Haves benskinner er dette et stort plus, men ikke et krav til de første på træninger.
  • I NKF kan man normalt komme og træne 3 gange eller 14 dage uden at være indmeldt. Derefter skal man indmeldes i klubben og kontingent skal betales.
  • Indmelding foretages online via klubbens hjemmeside - BLIV MEDLEM.

 

Info til forældre

Når du melder dit barn ind i NKF, melder du dig også til at deltage aktivt i dit barns fodboldliv og i holdets / klubbens aktiviteter. Det kan være som chauffør ved kampe, voksen ved overnatninger, eller hjælpetræner ved simple øvelser.

Forældre er vigtige medspillere, når der skal skabes trivsel og en positiv kultur. Som forælder er du rollemodel for dit barn – så du er med til at påvirke den måde, dit barn er sammen med sine holdkammerater på. (Citat: Klubfidusen). Download infofolder til forældre om Klubfidusen.

Spørgsmål og svar:

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte klubben, eller til selv at søge svar her på sitet. Træningstider og træneroplysninger findes under Fodbold. Du finder os også på https://www.facebook.com/NivaaKokkedalFK.

Luk