Menu

Klubbens historie

image Karsen - lokalplan 21

Nivå-Kokkedal Fodboldklub er stiftet d. 25. juni 1997 med virkning fra 1. januar 1998.

Klubben er opstået ved en sammenlægning af fodboldafdelingerne fra Nivå Gymnastikforening og Kokkedal Idræts Klub.

undefined undefined

Efter sammenlægning fik klubben også sit nye logo.

Klubbens nye logo med svanen i centrum, tog udgangspunkt i Karlebos byvåben, senere sammenlagt til Fredensborg Kommune. Den hvide/sølv svane på blå baggrund, skal symbolisere Nivå Bugten, som byerne ligger ud til. Mere info om Karlebo byvåben kan findes på Fredensborg Arkiverne.

 

undefined undefined

 

Hvordan var det at blive slået sammen?

"I starten var det lidt underligt og ikke så fedt, for nu skulle man til at spille sammen med alle dem fra nabobyen, som man altid ønskede at slå, når vi spillede mod dem. Men efter et stykke tid, var det meget fedt fordi at det var en større konkurrence om at komme på førsteholdet. Vi kendte jo også de fleste af dem fra nabobyen, da vi enten gik i skole eller fritidshjem med dem i hverdagen."

Udtalt af en spiller fra årgang '82.

Man kan nå langt med en fodboldopdragelse i NKF

- Fra NKF til udlandsprofessionel

undefined  undefined undefined

22-08-2013 skiftede den 21-årige Mathias Gehrt fra Brøndby If til ADO Den Haag i Holland. Det er ifølge en gammel NKF'er første gang, at en tidligere NKF dreng er blevet solgt til udlandet. Mathias, som er årgang 92, slog i mange år sine folder på NKFs årgang 91 hold, inden større klubber trak i ham helt naturligt pga. hans helt uomtvistelige talent. Gehrt var i flere omgange omkring ungomslandsholdet. I 2016 vendte Mathias tilbage til det nordsjællandske, da fremadstormende Helsingør fik kapret ham på fri transfer, efter Mathias fra fritstillet fra sin hollandske klub efter flere langvarige skadespauser.

http://adodenhaag.nl/teams/1e-elftal/selectie/middenvelders/158-mathias-gehrt

http://da.wikipedia.org/wiki/Mathias_Gehrt

http://www.dbu.dk/landshold/Landsholdsdatabasen/LBasePlayerInfo.aspx?playerid=6027

http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/helsingoer-kaprer-mathias-gehrt/