Menu

NKF værdier

image Værdi-svanen

Sammenhold


Nivå-Kokkedal Fodboldklub er en fodboldklub for piger og drenge på alle niveauer og 
i alle aldre (fra 4-5 år til benene svigter), fra alle sociale lag og med blandet etnisk baggrund. Her er respekt for den enkelte spillers evner og ambitioner. Vi har en klub, hvor alle har hjertet med og er med til at skabe liv på ”Karsen” og generelt i NKF.
Fodbold skal være sjovt, og det står vi sammen om
.

Kvalitet


Nivå-Kokkedal Fodboldklub har indført et kvalitetsledelsessystem og en proceduremanual for at tilsikre at diverse procedurer bliver overskuelige, og man derved sikrer den gode kvalitet. Der afholdes kurser for de frivillige trænere og ledere, og klubbens erfarne trænere samler og deler erfaring. Arbejdet følger klubbens røde tråd, så man tilsikrer at medlemmerne udvikles bedst muligt.

Udvikling


Nivå-Kokkedal Fodboldklub vil gennem udvikling af spillere, ledere og interessenter sikre at klubben fremstår som en dynamisk og attraktiv klub. Klubbens faciliteter og rammer skal stå mål med medlemmernes ønsker, både på og udenfor banen.

Respekt


Alle hold fra Nivå-Kokkedal Fodboldklub forventes at udvise FAIR PLAY og behandle modstandere, dommere og tilskuere med respekt, både på og udenfor banen. Vi har I klubben plads til alle, og udviser respekt for hinanden
uanset alder, køn, social baggrund, etnicitet eller evner på banen.  Nivå-Kokkedal Fodboldklub skal være en klub som omtales med respekt framodstandere, kommune og lokalsamfundet.

Glæde


Nivå-Kokkedal Fodboldklub skal være en klub med glade medlemmer.  Medlemmernes trivlsel har absolut topprioritet.

En klub der rykker, og folk der hygger.

 

 

 

Luk