Udmeldelse

Man er NKF'er for resten af livet. Uanset hvor i verden man møder en tidligere NKF-spiller, så glemmer de aldrig hvor de kommer fra: NKF!

Men skulle det utænkelige ske, at lysten forsvinder eller man flytter til Nordpolen, så skal man huske at melde sig ud af NKF - eller anmode om at få ændret status til Passiv.

Ved udmeldelse refunderes ikke for resterende kontingentperiode. (A refund is not provided for the remaing period).

Udmeldelse foretages online, klik her og log på med din DBU bruger

alternativt klik her og send mail om udmeldelse af NKF.

• HUSK: Det er ikke trænernes pligt at indberette udmeldelser. De har 1000 andre ting at tænke på.
  • HUSK: Manglende udmeldelse medfører fortsat kontingentbetaling.
  • HUSK: Skyldig kontingent medfører tilbageholdelse af spillercertifikat ved evt. klubskifte.
  • HUSK: Du er altid velkommen tilbage på Karsen