Information vedrørende coronavirus 27 september

27. september 2020 kl. 19:50
Opdateret info af 27. september 2020

Nivå, den 27. september 2020

(Udskriftsvenlig pdf - klik her)

INFORMATION VEDRØRENDE CORONAVIRUS

Kære medlemmer af Nivå-Kokkedal Fodboldklub og forældre,

Som alle nok ikke har kunnet undgå at høre, så er spredningen af Covid-19 desværre tiltaget den seneste tid. Det har blandt andet medført at forsamlingsforbuddet er nedsat igen, således at der maksimalt må være 50 personer samlet (blandt andet fodboldkampe er dog undtaget under visse betingelser).

Da vi i løbet af den sidste uge desværre har oplevet at der på nogle dage er mange forældre samlet på Karsen, har bestyrelsen derfor, i overensstemmelse med retningslinjerne udstykket blandt andet fra DBU besluttet, at vi igen desværre ikke tillader forældre på anlægget i forbindelse med træning. Undtaget herfra er forældre som skal til træning med spillere på årgangene 2013, 2014, 2015 og 2016. Forældre til spillere på disse årgange henstilles dog til alene at deltage med maksimalt 1 forælder pr. barn, og gerne således at flere børn kan følges med en forælder som de er trygge ved.

På samme måde er klubbens omklædningsrum fortsat lukket. Det betyder at der ikke er mulighed for at bruge omklædningsrum i forbindelse med træning eller kamp.

Vedrørende specifik- og målmandstræning ved vi at mange efterspørger dette. Indtil videre har bestyrelsen besluttet at disse ekstratilbud er indstillet indtil videre.

I forbindelse med afvikling af kampe på Karsen gælder der, at der maksimalt må være 500 mennesker samlet, og det under forudsætning af at tilskuerne sidder ned (på græsset eller stole) holder mindst 1 meters afstand og har 2 m2 til rådighed. Vi ønsker gerne tilskuere til kampe og stævner, men beder Jer venligst om at respektere disse regler, da vi ellers kan være nødt til at anmode folk om at forlade området.

Afslutningsvis skal jeg understrege, at disse tiltag ikke gennemføres for at genere nogen, men ene og alene for at forsøge at medvirke til et trygt træningsmiljø for alle.

Sportslige hilsner

Karsten Warming, Formand