Information vedrørende coronavirus 7 december

07. december 2020 kl. 21:16
Opdateret info af 7. december 2020

Nivå, den 7. december 2020

(Udskriftsvenlig pdf - klik her)

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE CORONAVIRUS

Kære medlemmer af Nivå-Kokkedal Fodboldklub og forældre,

Som I nok har hørt, er smittetallene desværre stigende, også i Fredensborg Kommune, og netop Fredensborg Kommune er blandt de 38 kommuner som er omfattet af de nye restriktioner som blev præsenteret i dag.

Det betyder blandt andet at der maksimalt må være 10 personer samlet ad gangen på banerne inkl. en træner, og træning vil derfor logistisk ikke kunne lade sig gøre på forsvarlig vis.

På baggrund af disse restriktioner og fordi DBU har meldt ud at alle kampe indtil jul udskydes, er det blevet besluttet at vi indstiller alt træning på Karsen fra og med i aften. Det vil sige at træning i dag mandag gennemføres, mens der ikke gennemføres yderligere træning resten af året.

Café Karsen holder naturligvis lukket i samme periode.

Vi vil løbende orientere om eventuel forkortelse eller forlængelse af lukkeperioden, og håber på alles forståelse for dette tiltag.

Med ønsket om en glædelig jul (trods alt) og et godt nytår.

Sportslige hilsner

Karsten Warming, Formand