NKF - Februar 2021

01. februar 2021 kl. 19:44
Brev til medlemmerne 1. februar 2021

Nivå-Kokkedal, den 1. februar 2021

Kære spillere og forældre.

En lille opdatering og lidt information fra bestyrelsen.

Først af alt - I er selvfølgelig ikke glemt – men desværre er Covid19 fulgt med ind i 2021 – og derfor fortsat en stor del af vores hverdag. Med de nuværende restriktioner, er det desværre ikke muligt at træne mm. på Karsen, og det tyder desværre på, at vi kommer til at vente lidt endnu – inden det bliver muligt at starte aktiviteter op.

Bestyrelsen har under nedlukningen fortsat vores arbejde, for at sikre, at når vi igen må åbne for aktiviteter - træning og kampe - er helt klar. Som en del af dette har vi fortsat vores aflønning af vores dygtige trænere, assistenter, unge trænere og Lasse, dette for at sikre, at de er her og er klar når der bliver åbnet op. Vi er løbende i dialog med alle trænere, og arbejder på at alle spillere/årgange bliver kontaktet /aktiveret, idet omfang det er muligt, og vi arbejder løbende på nye tiltag.

Vi har i bestyrelsen valgt at fastholde kontingent opkrævning, det gør vi da betaling af kontingent, ikke er betaling for en specifik ydelse – træning ex antal gange om ugen – men er et udtryk for at være medlem af en forening. NKF ”lever” af dels jeres kontingent og dels tilskud fra kommunen, disse to ting hænger sammen og hvis ikke vi får kontingent ind får vi heller ikke tilskud, dette kan i sidste ende betyde at vi må lukke. Dette er helt på linje med både DIF og DBU’s anbefalinger til brede idrætten.

Vi ser frem til at se jer alle igen, så snart det bliver muligt.

Bestyrelsen NKF