Seneste melding om træning og aktiviteter på Karsen

Berit Jakobsen
08. februar 2021 kl. 18:00
Brev til medlemmerne 8. februar 2021

Nivå-Kokkedal, den 8. februar 2021

Kære spillere og forældre.

Seneste melding om træning og aktiviteter på Karsen.

På grund af COVID19 har alt normal træning på Karsen jo desværre været indstillet siden december måned.

Som bekendt blev de nuværende restriktioner forlænget frem til i hvert fald den 1. marts. Og det betyder jo, at der fortsat ikke er og vil være mulighed for ”rigtig” træning frem til dette tidspunkt. Det er rigtigt øv – men desværre situationen lige nu.

Bestyrelsen og mange andre har dog kunne konstatere, at der er aktiviteter på Karsen. Derfor vil vi indskærpe reglerne for brug af Karsen.

Fortsat er det ikke tilladt med organiseret træning på Karsen:

På grund af den nuværende situation herunder både smittetrykket i kommunen samt forsamlingsforbuddet på max. 5 personer har Bestyrelsen besluttet, at vi fastholder der ikke er tilladt ”organiseret” træning med træner på Karsen. Med ”organiseret” træning tænker vi på, at træning af vores medlemmer er med vores   trænere.

Med de nuværende restriktioner giver opstart af træning ikke nogen mening. Endvidere er vores klubhus og omklædningsrum mm. – som jo er ejet af kommunen – lukket af. Og derfor har vi reelt ikke lovlig adgang til dette.

Da vores baner på Karsen jo er offentlige, er det muligt at træne på Karsen. Dog er det afgørende, at der ikke er tale om organiseret træning – og at forsamlingsforbuddet på 5 person selvsagt bliver overholdt.

Vi kan orientere om, at både kommunen og politiet observerer diverse fodboldbaner for at sikre, at disse regler bliver overholdt.

Vi har fuld forståelse for, at I ønsker og savner at træne – men forventer, at det sker efter de gældende restriktioner.

Ophold på Karsen – personer uden tilknytning til klubben mm

Som nævnt er vi bekendt med, at andre end vores medlemmer opholder sig på Karsen. Det gælder både om dagen og også om aftenen – med tændt lys.

Vi har dog gjort kommunen opmærksom på denne problemstillig – og særligt at vi overholder de gældende restriktioner.

Kommunen har bekræftet, at de vil følge udviklingen – men at der er tale om et offentligt område. Og derfor er det ikke forbudt at opholde sig på Karsen. Desværre ved kommunen også, at mange andre klubber mm. har nøgler til klubben og derfor adgang til banen og lyset.

Med sportslig hilsen

Bestyrelsen NKF