Vigtig information 9 juni

Karsten Warming
09. juni 2020 kl. 21:20
om den udvidede åbning af Karsen
Nivå, den 9. juni 2020

VIGTIG INFORMATION OM

DEN UDVIDEDE GENÅBNING AF KARSEN

Kære medlemmer af Nivå-Kokkedal Fodboldklub og forældre,

Som de fleste nok har bemærket, er der i weekenden sket en forhøjelse af antallet af personer der nu må være samlet. Efterfølgende har Kulturministeriet, DGI, DIF og DBU udsendt nye retningslinjer for breddeidrætten, og dermed også for NKF.

Derfor kommer der denne informationsskrivelse.

Bestyrelsen har på møde i går aftes truffet beslutning om at åbne mere op for Karsen. Det betyder kort fortalt;

• Der er nu åbnet for alle hold på Karsen. Det betyder at alle årgange nu kan gennemføre træning, herunder kamptræning.
  • Tidligere retningslinjer for materialer gælder fortsat, dvs. ingen spillere medbringer eget udstyr andet end drikkedunk og håndsprit (og målmandshandsker for målmænd).
  • Alle hold kan nu gennemføre træning i samme omfang som før Covid-19. Det vil sige at de hold som før nedlukningen trænede 3 gange om ugen, kan nu igen træne 3 gange om ugen. Tjek kampklar for træningstider for Dit hold.
  • Café Karsen genåbner fra og med i morgen onsdag den 10. juni 2020 og man er derfor velkommen til at gå i cafeen mens spillerne træner.
  • Forældre har fortsat ikke adgang til træningsbanerne! Vi beklager meget men det er DBU´s anbefalinger, da vi ellers kan have svært ved at overholde forsamlingsforbuddet. For årgangene 2013, 2014 og 2015 gælder at De kan have forældre med til træning i det omfang det er nødvendigt og under forudsætning af, at der maksimalt er i alt 50 ikke spillere/trænere på anlægget. Men forældre kan smutte en tur i cafeen og få lidt at spise eller drikke eller bestille mad med hjem.
  • Omklædningsrum er fortsat lukket og der er ingen fælles omklædning eller bad.
  • Specifiktræning og målmandstræning er fortsat indstillet og genstartes først efter sommerferien.
  • Særlige regler for kampafvikling – se nedenfor.

Særligt vedrørende afvikling af kampe

Der er nu åbnet op for at der igen må spilles kampe.
Der gælder imidlertid følgende retningslinjer vedrørende kampe;

• Forældre ingen adgang!

Kampe afvikles uden tilskuere, forstået således at det alene er spillere og trænere/ledere der må være til stede på arealet omkring banen.

Vi beklager meget, men sådan er DBU´s retningslinjer og dem følger vi!

For udeholdet gælder, for så vidt angår de forældre som har bragt spillere til anlægget, at de er velkomne til at overvære kampen, men i god afstand fra spillere/ledere og under iagttagelse af sundhedsmyndighedernes retningslinjer.

• Som udgangspunkt ingen fællesomklædning – det betyder at de enkelte spillere skal klæde om hjemmefra eller i det fri (tal med Jeres træner om hvordan det skal foregå på Jeres hold).

Hvis I skulle have spørgsmål er I som altid velkommen til at kontakte undertegnede (formand@nkf.dk) eller klubbens administrator Lasse Larsen (nkf@nkf.dk).

Sportslige hilsner

Karsten Warming, Formand