Nyhedsbrev NKF juni 2021

Berit Jakobsen
23. juni 2021 kl. 22:28
Nu står sommeren for døren – det gode vejr er kommet og Karsen summer igen af liv og glade børn, unge og voksne.

Nyhedsbrev NKF juni 2021

Status COVID-19:

Nu må vi være op til 5.000 samlet, så det er igen frit for alle at komme på Karsen. Fra mandag d 14/6 er det heller ikke længere nødvendigt at anvende mundbind i Café Karsen.

Der vil som hidtil blive skrevet ud hvis situationen omkring COVID-19 ændrer sig. Det er, som I allerede ved, ikke klubben der laver reglerne – de kommer fra DBU, DGI og Fredensborg kommune.

Røgfrit fritidsliv:

Fredensborg kommune gør i 2021 en stor indsats for at kommunens faciliteter og arealer bliver røgfrie. Derfor vil der på Karsen komme skiltning om ”tak fordi du ikke ryger eller bruger snus på vores udeområder”. Fredensborg kommune vil med denne indsats gerne fjerne den synlige rygning, således at vores unge mennesker ikke bliver fristet til at starte med at ryge.

På Karsen vil vi derfor anmode om at anbefalingerne følges og at der ikke ryges.

Flaskepant i Føtex:

Hvis du trykker på pantknappen der støtter et projekt – så støtter DU NKF. Vi har lavet en aftale med Føtex om, at pantknappen der går til lokale foreninger i 2021 går til NKF. Så næste gang du skal op med pantflasker kan DU støtte NKF.

Sociale arrangementer:

Der er allerede nu planlagt sommerfest d. 28/8-21. Så sæt endelig kryds i kalenderen her. Nærmere info følger på hvad denne dag kommer til at indeholde. Støt op om det – vi trænger til at få alle børn og familier op på Karsen igen.

Der vil i efteråret blive afholdt en five-a-side turnering på tværs af alle årgangene (børn / ungdom og senior). Nærmere dato følger…

EM-fest på Karsen

Café Karsen havde til Danmarks første EM-kamp inviteret til EM-fest på Karsen for holdene, forældre og trænere. Der var plads til 100 personer. Det var en fantastisk dag med masser af sol, øl, vand og masser af socialt liv på Karsen. Tak til Caféen og de frivillige der hjalp med teltet der skulle slås op og tages ned og al andet arbejde for at en sådan dag/aften kan løbe af stablen.

Træner / holdleder:

Igen kan det ikke siges nok… Alle holdledere og trænere er frivillige i klubben. Der er ingen trænere der får løn som fortjent! Alle gør et fantastisk stykke arbejde og får kun lidt for det. Pas endelig på dem – vi er svært afhængige af denne frivillighed – uden trænere intet hold.

Holdlederne er 100 % frivilligt arbejde. De gør også et kæmpe arbejde for holdene. De er trænernes højre hånd, så trænerne kan koncentrere sig om træningen – holdlederne klarer resten.

Der er nu opstartet et holdledernetværk med Eva Bæk (holdleder U11) og Berit Jakobsen (holdleder U19) i spidsen, så alle holdledere kan drage nytte og få hjælp af hinanden.

U16 holdet:

U16 blev lørdag d. 12/6-21 Sjællandsmestre for Mesterhold. De slog nr. 2 i puljen med hele 7-0 og vandt derfor overbevisende mesterskabet. FLOT og stort tillykke til trænere, ledere og spillere på holdet.

Sportschef:

Vi er rigtig glade for at Rune Christiansen er blevet NKFs sportschef. Vi, i bestyrelsen, er helt sikre på at Rune løfter denne opgave så alle hold, spillere og trænere kan mærke, at der i NKF er visioner om at udvikle spillerne.
(Herunder Formand Karsten Warming og nyudnævnt sportchef Rune Christiansen).

Specifiktræning:

Specifiktræningen har ligget helt stille, både for målmænd og markspillere under hele COVID-nedlukningen, samt de skærpede restriktioner. Bestyrelsen arbejder lige p.t. for at få specifiktræningen til at køre igen. Bestyrelsen melder ud, så snart der er lavet aftaler med de trænere, der skal stå for træningen.

Topcenter:

Det er kommet bestyrelsen for øre at der har været spørgsmål til hvilke spillere der kommer på topcenter og hvordan de så udtages dertil.

Topcenteret er et ekstra træningstilbud for ganske få spillere. Spillerne udpeges ikke af klubben, men udtages af scouts fra Lyngby Boldklub der har set spillerne spille flere gange. Topcenteret rummer 3 årgange U10, U11, og U12.

Det er altså ikke klubben selv, der udtager disse spillere.

Generalforsamlingen 2021:

Der er afholdt ordinær generalforsamling 9 juni 2021. Referatet af dette findes på klubbens hjemmeside - læs det her.

Bestyrelsen kommer fremover til at bestå af flg.:

• Karsten Warming: Formand samt sponsoransvarlig
  • Rie Munch: Næstformand
  • Pia Quack: Kasserer samt ansvarlig for herresenior
  • Tine Øberg: Sekretær
  • Pia West: Ansvarlig for pigeafdelingen, Get2Sport og eventmanager
  • Berit Jacobsen: Ansvarlig for U5-U10
  • Michael Lindberg: Formand for Sportsudvalget
  • Torben Kragelund: Medlem af sportsudvalget
  • Theis Jakobsen: Ansvarlig for U 12-U19
  • Lars Merkelsen: Suppleant
  • Mark Jensen: Suppleant

Claus Rasmussen har siddet i bestyrelsen gennem flere år og har valgt at trække sig. Vi takker Claus for det arbejde han har udført på Karsen.

Støtteforening:

Der er ved at blive opstartet en støtteforening i klubben. Tovholder for denne er Rie Munch, Pia West og Thomas Øberg. Støtteforeningen har til formål at skaffe midler til specielt klubbens ungdomsårgange. Er der nogen medlemmer der sidder derude og mener at I kan bidrage med gode idéer og har lyst til at tage arbejdstøjet på for støtteforeningen er i meget velkomne. Man kan skrive til Rie på rie@warny.net.

Velkommen i klubben:

Som noget nyt vil vi i nyhedsbrevene fremover skrive hvis der er kommet nye trænere til klubben.

Vi siger denne gang velkommen til:
Kenneth Christensen: Træner for U16
Gurkan Bahar: Træner for U11

Vi er meget glade for, at I er kommet og glæder os til fremtidigt samarbejde.