Ny cheftræner til U16 drenge

image Fra venstre: Michael Lindberg, formand Sportsudvalget. Kenneth Christensen, U16 Cheftræner. Rune Christiansen, medlem Sportsudvalget
Rune Christiansen
01. juni 2021 kl. 23:07
Kenneth Christensen ny cheftræner for NKF U16 drenge

NKFs Sportsudvalg er super glade for at byde Kenneth Christensen velkommen som ny cheftræner for NKF U16 drenge.

Kenneth er 52 år, bor i Hørsholm, og har blandt andet været cheftræner for HUIs 1. senior, hvor han sikrede oprykning til Serie 1 og sejr i Serie-pokalen. Han har derudover trænet Jægersborgs Serie 1 hold og er pt. træner på BK Victorias serie 1-hold.

Vi håber alle NKF'ere vil tage godt imod Kenneth, og vi glæder os til at følge drengenes udvikling under hans ledelse.