Forår, farver og fodbold på Karsen

Lars Merkelsen
01. marts 2021 kl. 19:21
Malerfirmaet Petersen & Andersen forlænger sponsorat

Så kom der forår, farver og fodbold på Karsen. På en skala fra 1 - 10, hvor god har dagen været?

1.000 :-)

Det var en flok glade fodboldspillere, der i dag løb rundt på Karsens kunstgræs. En begivenhed større en stor, efter alt for lang tid med hjemmetræning. Youtube, Teams og Zoom kan ikke erstatte frisk luft, skyfri himmel og fodboldvenner.

Udover det er årets første forårsdag og restriktionerne er lempet så vi kan spille fodbold igen, så er der også den fantastiske nyhed, at Malerfirmaet Petersen og Andersen endnu engang fornyer sponsoraftalen med Nivå-Kokkedal Fodboldklub.

Siden 2016, har Malerfirmaet Petersen og Andersen stået bag farverige påskeæg, gyldne efterårsfarver og sponsorater i særklasse. Det flotte logo pryder vores seniorholds trøjer, vi ser det på tårnet og flere steder på hjemmesiden.