Lendo - ny sponsor i NKF

19. marts 2021 kl. 19:54
Lendo.dk - Sammenlign bankernes renter

Tine Øberg (hende fra Cafe Karsen, sponsoransvarlig og best.medl. i NKF) blev for 14 dage siden kontaktet af Linda fra Lendo.dk, som var på udkig efter lokale foreninger de kunne støtte. Lidt omvendt, da klubberne ofte jagter sponsorer... Men ikke denne gang.

På sigt har Lendo.dk selv et ønske om at indgå i et større samarbejde. På nuværende tidspunkt har de indgået et samarbejde med AGF og FCK, men håber også at kunne gøre mere indtryk i lokale områder. De synes de giver mening - at støtte med et sponsorat i forskellige sportsklubber og foreninger med tanke på, at pengene bliver brugt til at styrke foreningslivet. God plan, synes vi i NKF

På sigt har Lendo.dk selv et ønske om at indgå i større samarbejder. På nuværende tidspunkt har de indgået et samarbejde med AGF og FCK, men håber også at kunne gøre mere indtryk i lokale områder.

Lendo.dk er en online tjeneste, som kæmper for et gennemsigtigt lånemarked ved at hjælpe alle med at træffe den bedst mulige beslutning, når det kommer til at låne penge. Lendo.dk giver mulighed for at sammenligne lånetilbud fra mange forskellige banker på én gang - det skaber højere konkurrence blandt bankerne og lettere tilgang til lånemuligheder for alle os andre.

NKF byder vores nye sponsor Lendo.dk velkommen!